<
НОВИНИ ДНЯ: Байден назвав рішення Верховного суду щодо імунітету Трампа "небезпечним прецедентом"  Світовий банк перевів Україну до групи країн з доходами вищими за середні  Грози, град і шквали: українців попередили про різке погіршення погоди  В Україні 3 липня дощитиме у низці областей, вдень до +22°  Які українські слова не мають точних відповідників у російській мові  Україна скорочуватиме видатки на оборону  Температурні контрасти. Синоптик дала прогноз погоди на 3 липнявсі новини дня
Бізнес
Економіка
28.04.2021 556

Ціна на електрику для населення до кінця червня не зміниться, - Шмигаль

Уряд не підніматиме ціну на електрику для населення до 30 Червня. Ціна на електрику за один кВт/год складе 1 гривня 68 копійок.

Про це під час засідання уряду заявив прем'єр-міністр Денис Шмигаль.

Також, за його словами, державні компанії - "Енергоатом" і "Укргідроенерго", здійснюватимуть продаж електроенергії безпосередньо постачальникам універсальних послуг за двосторонніми договорами без посередництва у вигляді ДП "гарантований покупець".

"Сьогодні продовжуємо ми механізм дії покладених соціальних обов'язків до 30 Червня. Ціна для людей на електроенергію залишається без змін - 1,68 грн за кВт", - повідомив Шмигаль.

Оценка материала:

5.00 / 1
Ціна на електрику для населення до кінця червня не зміниться, - Шмигаль 5.00 5 1
Бізнес / Економіка
28.04.2021 556
Еще материалы раздела «Економіка»