НОВИНИ ДНЯ: Наступ Росії: генерал Годжес оцінив, чи реальний прорив окупантів вглиб України  Заява Макрона про відправку військ в Україну розлютила чиновників Вашингтона, - Вloomberg  В Києві очікуються сильні пориви вітру: містянам дали важливі поради  Через фінансову скруту Трамп почав торгувати Бібліями – The New York Times  Держборг України за місяць скоротився більш ніж на 1 млрд доларів  Переломный момент: генерал розповів, як потрібно діяти в Харкові для знешкодження ворога  У Британії визнали, що не могли б воювати з Росією понад два місяцівсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
30.04.2021 721

Клятва на крові: у програмі «Мисливці за дивами» акторка Ксенія Мішина розповіла про свою особливу обручку

У тележурналі цікавих історій «Мисливці за дивами», який виходить у будні о 10:50 на каналі «Україна», популярна акторка Ксенія Мішина розповіла, чому вони з Олександром Еллертом обрали для своїх обручок коштовні біо-алмази. Ведуча програми Анастасія Кошман з’ясувала, скільки коштують такі прикраси і дізналась всі подробиці унікальної процедури.

У програмі «Мисливці за дивами» ведучі ХАС і Анастасія Кошман продовжують ділитись цікавинками усього світу. Нещодавно Анастасія Кошман завітала на завод з вирощення біо-алмазів, де популярна українська акторка Ксенія Мішина та Олександр Еллерт купували свої дорогоцінні обручки.

«Взагалі це була ідея Саші. Хтось із американських зірок вже зробив собі таке, тож у нього виникла така чудова ідея і він сказав, що ми обов’язково маємо втілити її в життя. І ось ми зробили це», – коментує Ксенія Мішина в ефірі каналу «Україна».

Так, відома пара здала кров, із якої в лабораторії виготовили унікальні алмази. Акторка зізнається – така процедура її жодним чином не налякала, навіть навпаки – було цікаво дізнатись про нову технологію якнайбільше.

«Кров було здавати не страшно, я до цього з легкістю ставлюся. Прийшли і здали. Навпаки – було дуже цікаво! Я все думала, як це буде – невже вийде червоний камінчик з нашої крові, чи як? А потім ми приїхали з пробірками на виробництво і побачили, що кров капає у спеціальний отвір, і нам розповіли, що вона буде в атомі, наче якісь молекули будуть з’єднуватись із камінням. Цей процес наскільки цікавий, що я ладна була здати і літр своєї крові. Я навіть сказала Сашку – якщо він, не дай бог, помре раніше мене, я засуну його у діамант і буду завжди з ним ходити», – поділилась акторка у програмі «Мисливці за дивами».

А от у яку суму обійшлися парі обручки, зірка не зізналась, сказала, що ціна – їхнє кохання. Проте Анастасія Кошман завітала на завод і з’ясувала, що алмаз в 1 карат буде коштувати приблизно 10 тисяч доларів. А найчастіше біо-алмази виготовляють з волосся, крові, пам’ятних речей або навіть праху.

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Клятва на крові: у програмі «Мисливці за дивами» акторка Ксенія Мішина розповіла про свою особливу обручку 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
30.04.2021 721
Еще материалы раздела «Афіша»