НОВИНИ ДНЯ: Зеленський про народжуваність під час війни: головне питання у безпеці  Буданов про теракт під Москвою: Росія знала про підготовку щонайменше за місяць  В Україні 29 березня - дощі та сильний вітер, вдень до 16°  Чи мобілізують випускників перед вступом на магістратуру чи аспірантуру: відповідь Зеленського  Путін видав чергову хвору маячню: що сказав цього разу  Коли ховатимуть героїв на Військовому меморіальному кладовищі: у Мінветеранів назвали терміни  У частині України оголосили штормове попередження: де очікувати негодувсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
30.04.2021 627

Канал «Україна» покаже прем'єру містичної драми «Теорія зла»

3 травня о 21:00 на телеканалі «Україна» вийдуть прем'єрні серії драми «Теорія зла». 8-серійна картина виробництва компанії Saga Pictures на замовлення каналу «Україна» розповість інтригуючу історію життя психолога Олени Скляренко, яка несподівано потрапляє у круговерть дивних містичних подій.

В один момент життя психолога і матері трьох дітей Олени Скляренко стає схожим на пекло: дивні дзвінки у двері, постійне переслідування родини, містичні знаки і лякаючі історії клієнтів. Паралельно починає руйнуватись життя старшого оперуповноваженого Олега Колесника. Олені та Олегу необхідно розібратися, що або хто на них полює, і зупинити зло перш, ніж воно знищить їх.

Головну роль у серіалі зіграла відома нідерландська акторка, телеведуча і блогер Вікторія Кобленко. Артистка зізналась – давно мріяла зіграти психолога, адже у Нідерландах режисери та продюсери бачать її виключно в ролі «залізної леді».

«Можливо, я собі навіть наворожила цю роль (сміється). Коли ввели карантин, я стала займатися речами, на які зазвичай не вистачає часу: майстер-класи, курси. І один коуч запитав, кого б я хотіла зіграти. Тоді я задумалась і зрозуміла, що ніколи не грала психолога, а це цікаво! А через кілька місяців прийшов такий запит. Тож зірки зійшлися якимось магічним чином», – поділилась нідерландська акторка Вікторія Кобленко.

Акторка зазначила – завдяки тому, що заздалегідь побачила себе у такій ролі, підготовка до проєкту далася їй дуже легко. До того ж, всі події і проблеми у житті її героїні дали їй можливість пережити цілий спектр різних емоцій, а ще проявити себе у фізично складних сценах, тому що всі трюки вона виконувала самостійно.

Більше того, з’ясувалось, що роль Олега Колесника дісталася популярному акторові Михайлу Гаврилову теж неспроста. Актор зізнається – все, що проживає його герой у картині, зовсім недавно він відчув сам.

«Мене зачепила ця історія, тому що іноді, з волі випадку, відбувається так, що у проєктах і грати багато не треба – події у кадрі перетинаються з тим, що відбувається у реальному житті, – розповів Михайло Гаврилов на знімальному майданчику каналу «Україна». – Мій герой насолив не тим людям, і це йому повернулось. При чому вдарило у найнесподіваніший момент – коли у мого героя шкереберть пішло особисте життя. Але потім виявиться, що і це сталося невипадково. Тут дуже непростий сюжет – багато недомовленості, містики. Цікаво це проживати».

Головні ролі у фільмі виконують Вікторія Кобленко, Михайло Гаврилов, Аліса Лукшина, Микита Тарасов, Єгор Пчолкін, Дмитро Усов, Михайло Кукуюк, Ольга Морозова, Олександр Мавріц, Сергій Фролов і Ксенія Ніколаєва.

Режисер-постановник – Олександр Кирієнко. Оператор-постановник – Костянтин Пономарьов. Художник-постановник – Дмитро Баран. Продюсери – Наталя Стрибук, Вікторія Корогод, Ігор Волков, Сергій Баранов. Виробництвом серіалу на замовлення каналу «Україна» займався продакшн Saga Pictures.

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Канал «Україна» покаже прем'єру містичної драми «Теорія зла» 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
30.04.2021 627
Еще материалы раздела «Афіша»