<
НОВИНИ ДНЯ: Буданов розкрив план зі знищення путінської армії в Україні  Допомога Україні від США: згідно з законопроєктом американська влада має розробити довгострокову стратегію підтримки  Перед вихідними дощів в Україні поменшає, але тепліше не стане  Чи зберігає Україна суверенітет та чи здатна ухвалювати власні рішення: думка громадян  Синоптики попереджають про сильні заморозки: де і коли суттєво знизиться температура  Україну накрило сильне похолодання: де 19 квітня будуть дощі, сніг та заморозки  Чехія планує передати Україні півтора мільйона снарядів до кінця року, - прем'єрвсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
30.04.2021 676

Камалія та Сумська розповіли «Зiрковому шляху», чи відпускають самих чоловіків на відпочинок

Українські селебрітіс у програмі «Зірковий шлях», яку ведуть Даніель Салем та Альона Вінницька на каналі «Україна», розповіли, чи їздять без чоловіків на курорт.

Акторка Леся Самаєва впевнена, відпустку треба проводити обов’язково разом із чоловіком. На думку зірки, саме сімейний відпочинок допомагає їм із коханим долати кризи в стосунках.

«Ти біжиш, постійно чимось зайнятий, на роботі. І навіть не помічаєш, як в якийсь момент поступово відбувається, що ви просто приходите і ночуєте під одним дахом. І я абсолютно чітко розумію, що саме ці сумісні завжди відпочинки були профілактикою саме від цього. Раптом перші дні виявляється, що навіть роздратування накопичується. Потім вибух, з’ясували і все. І після цього все нормально, ви разом, сім’єю», - говорить акторка на телеканалі «Україна».

Подружжя співачки Камалії та Захура завжди разом: і на світських раутах, і на відпочинку.

«Ми якось намагаємося усі разом їздити на відпочинок всією сім’єю. В нас так виходить. У нас таких не було думок, щоб поїхати нарізно відпочивати кудись», - розповіла Камалія на каналі «Україна».

Співачка Оля Цибульська чудово ставиться до відпочинку окремо з чоловіком.

«Я насправді «за». Тому що, коли ти даєш волю людині, справжню волю, вона завжди хоче повертатися додому. Я проти історії, аби вставляти чіп кудись чоловікові і постійно контролювати його поведінку. Я завжди йшла від чоловіків, які намагалися встановити рамки і правила мені. Кицька гуляє сама по собі, і приходить тільки туди, де її люблять. І мені подобається історія із окремими спальнями, яка була в королів і королев. Мені здається щось в цьому є. І якраз секрет пізнього сексу в хорошому сенсі цього слова, і у віці після 70, якраз десь у різних спальнях», - поділилася Цибульська.

Не відпускає коханого з друзями на відпочинок і акторка Ольга Сумська.

«Ні, ніколи. Я б ніколи не відпустила Борисюка десь в будинок відпочинку чи на якийсь курорт. Та ви що! Це просто одразу чоловік потрапляє в пастку. Як тільки він потрапляє у зону комфорту, окремий відпочинок, як мухи на мед. Тому треба пильнувати, контролювати цей процес. І взагалі ніколи не розслаблятися. Це величезний ризик для подружньої пари. Тому що якраз на такому відпочинку можуть бути пригоди», - говорить Сумська на телеканалі «Україна».

Підтримує слова Ольги і співачка Катерина Бужинська.

«Як чоловіка відпустити на відпочинок? Я б не відпустила. У мене красивий чоловік, який теж мене не пускає, їхати самій не дозволяє, ревнує. До мене підійшов один симпатичний молодий ведучий зі мною сфотографуватися і каже: «Можна вас так обійняти?». Я кажу: «Краще не треба. Тому що потім на гастролі чоловік не пустить». Ревнує. Ну, значить любить», - переконана Бужинська.

А ось дружина Дмитра Ступки, Поліна Логунова, впевнена: якщо чоловік публічна людина, його можна з легкістю відпускати на відпочинок самого.

«Його всі знають у всьому світі. Якщо щось піде не так, я дізнаюся першою про це. Тому все в порядку. Я теж вважаю, що іноді людям навіть один від одного потрібно відпочити. Подумати про щось, побачити якось з іншого боку і свої відносини, і відпочинок без цієї людини. Тому що, коли люди живуть від 5 і більше років разом, і вдома разом, і на відпочинку разом. Приїжджаєш, а дружина ще худіша ніж була, вилиці у неї все вище, губи пишніші. Людина скучила, чому ні», - поділилася Логунова.

Головне, щоб обом у парі було комфортно, переконана психолог Наталія Холоденко.

«Роздільний відпочинок іде на користь стосункам, якщо він був класний у обох. Якщо в когось в Парижі була погана погода, а в когось прекрасна, то цей відпочинок тільки ще сильніше роз’єднає. По-перше, відділятися у стосунках – це корисно. Питання, наскільки часто, і коли люди тільки окремо відпочивають, це вже про те, що вони не хочуть свій вільний час проводити разом», - говорить психолог на каналі «Україна».

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Камалія та Сумська розповіли «Зiрковому шляху», чи відпускають самих чоловіків на відпочинок 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
30.04.2021 676
Еще материалы раздела «Афіша»