<
НОВИНИ ДНЯ: В Україні об'єднують університети. Навіщо це роблять і хто підпаде під укрупнення  Тепле, проте не спекотне: синоптикиня розповіла, чого чекати від погоди цього літа  Перед вихідними в Україні будуть дощі та грози: де знадобиться парасолька   На 26 квітня в Україні прогнозують дощі та грози  В Україні 26 квітня дощі та грози, на південному сході прогріє до 26°  Частину областей накриють дощі, попереджають про грози й туман: погода на 26 квітня  Прогноз погоди на 26 квітня: де знову очікуються сильні заморозкивсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
06.05.2021 769

Гросу, Сумська та інші знаменитості зізналися «Зiрковому шляху», чи користуються фільтрами у соцмережі

Українські знаменитості у програмі «Зірковий шлях», яку ведуть Даніель Салем та Альона Вінницька на каналі «Україна» розповіли, чи вважають фільтри в Інстаграм корисними.

Аліна Гросу переконана, насправді фільтри не такі безпечні, як здається на перший погляд.

«Фотошоп і фільтри дуже сильно давлять на психіку і на самооцінку людей. Тому що звичайно те, що може створити з людиною фотошоп, цього в житті нічим не доб’єшся. У всіх є якісь проблеми шкіри чи тіла. В когось целюліт, в когось прищик. І ця ідеалізація всього псує життя людям, і мені навіть. Потрібно собі подобатися таким, який ти є, або щось робити для того, щоб ти сам собі сподобався», - говорить Гросу на телеканалі «Україна».

З легкістю показує себе справжню і дружина шоумена Дяді Жори – відома блогерка Наталія Мічковська.

«Я зрозуміла, що та людина з фільтрами в Інстаграм, і коли дивишся на себе в дзеркало – там зовсім інша людина, наче такий самообман, - розповіла Мічковська та зізналася, відмовитись від фільтрів її спонукала середня дочка, 14-річна Устина. - То якісь не такі ноги, то ніс. У дітей я зрозуміла, як підлітки мають стільки комплексів. Тому що вони дивляться блогерів, і думають – це ідеальна людина».

Тож Наталія, в якої більш як 800 тисяч підписників, наклала на фільтри табу й вирішила, що не обманюватиме свою аудиторію ідеальними картинками. Та, виявляється, знайшлися ті, хто захейтив жінку за відмову від фільтрів.

«Писали: «Ой, ви вранці прокинулись, така набрякла, запухша». І мені цікаво, невже кожна жінка, яка вранці прокидається, бере отак фронтальну камеру на телефоні, дивиться, і вона прям така вся красуня? Я дійшла до того, що треба нести це людям. Що це є нормальним, це є життя. І хочеться, щоб, коли ти виходиш на вулицю, люди тебе взнавали», - говорить Мічковська на телеканалі «Україна».

Підтримує позицію дружини у цьому питанні і шоумен Дядя Жора.

«Так, дівчина з картинки і реально в житті, це дві різні фотографії. Тому ми за мінімалізм, ми за натуральність», - говорить Вадим Мічковський.

Проти фільтрів, які кардинально змінюють зовнішність, і подружжя Зібрових.

«Знаєте, є маски такі, які ставлять жінки. Їй, наприклад, 60 чи 50, маску поставила – їй 25. Я проти цього, подругам кажу: «Не робіть цього», тому що, якщо тобі 50, а на цій масці тобі 25, і жінка хоче познайомитись з ким. Приходить наречений завидний, і вона кидає ці фотки в Інстаграм, там їй 25 років. А потім приходить така тітонька. Теж гарна, але їй вже 50, цього робити не треба», - переконана Марина Зіброва.

Світська левиця Світлана Вольнова розповіла, як можна влетіти на гроші, якщо поставити на сайті знайомств фото з фільтрами, яке кардинально змінює зовнішність.

«Хто вирішив, що в моді натуральність? Я сама користуюся фільтрами. Навіть, якщо ти зараз заходиш в тіндер, то там написано, що, якщо ти не та, яка на фото, то на побаченні платиш ти. Якщо людина приходить з фільтром, вона на 10 років молодша, правильно? А тут приходить якась інша жінка, старша, більша, товша, менша на зріст, і чоловік думає: «Ні, явно щось не те». Тому навіть зараз у тіндері доведи, що це ти. Нічого не бачу в цьому поганого, нічого не бачу в цьому хорошого. Як є, так є, - говорить Вольнова та зізнається, іноді не може встояти перед спокусою накласти на обличчя фільтр. -Я - так, використовую. Коли світло не хороше, використовую. Люди звикли це робити. І відмовитися від фільтрів можуть тільки дуже молоді і дуже впевнені дівчата. Або дуже впевнені дорослі і красиві, які не бояться показати свої зморшки».

Відома акторка Ольга Сумська впевнена, що фільтри – це справжній антитренд.

«Оця природність в тренді. Тому і зірки Інастаграму, блогери вже дослухаються до таких трендів. І маю надію, що наші дівчата будуть залишатися такими, якими їх народили мама з татом», - говорить Сумська.

Та виявляється не всі зірки розуміють тренд на відмову від фільтрів.

«Мені здається, що ті, хто публічно зараз каже, що вони відмовляються від фільтрів і фотошопу, просто публічно брешуть. Тому що це такий своєрідний біч сучасності і особливість сучасних технологій, всі цим користуються», - говорить Цибульська на каналі «Україна».

Є серед зірок і ті, хто взагалі не можуть уявити себе без фільтрів.

«Ну куди я без фільтра? Тут всі з фільтром знімають, тут розсіяне світло. Я така неймовірна, ось серйозно. І всі ці фільтри виключно використовую ну так, пожартувати. Особливо зараз у моді фільтри, які збільшують губи, підтягують обличчя, така ти стаєш Інста-акула. Десь додати яскравості, десь затемнити...ну може брови підняти, коли зовсім прям похмура», - говорить Монро.

Виявляється, серед тих, хто не може відмовитися від фільтрів, є й зіркові чоловіки, наприклад, Даніель Салем.

«Хто вирішив, що в моді натуральність? Я сам користуюся фільтрами. Ніяк не можу прокоментувати. Нічого не бачу в цьому поганого, нічого не бачу в цьому хорошого. Як є, так є», - говорить ведучий програми «Зірковий Шлях».

Оценка материала:

5.00 / 1
Гросу, Сумська та інші знаменитості зізналися «Зiрковому шляху», чи користуються фільтрами у соцмережі 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
06.05.2021 769
Еще материалы раздела «Афіша»