<
НОВИНИ ДНЯ: Як зміниться чисельність населення в Україні після війни: демографка шокувала прогнозом  З якими хворобами не можуть мобілізувати під час війни: повний перелік  Боротьба за оборону: як Україна будує найпотужніші в історії захисні споруди від Росії  Дощі не всюди та "цікава" температура. Синоптик дала прогноз на 25 квітня в Україні  В Росії пригрозили ЄС "жорсткою відповіддю" на вилучення заморожених активів  "Нафтогаз" встановив ціну на газ для населення ще на рік: скільки потрібно платити  До України йде довгоочікуване потепління: коли температура підвищиться до +20°всі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
07.05.2021 756

Ковід-несподіванка для Олени Кот – які результати «корона-експерименту» здивували ведучу «Головної теми»?

В суботу, 8 травня, в суспільно-резонансному проєкті «Головна тема. Перезавантаження» з Оленою Кот на каналі «Україна» проведуть унікальний ковід-експеримент, участь у якому візьме ведуча Олена Кот, та покажуть – кого і чому не бере коронавірус, та хто має ризик захворіти декілька разів.

В Україні вже фіксують випадки третього і навіть четвертого зараження! Але чому одних хвороба оминає, а до інших постійно повертається, незважаючи на антитіла? «Головна тема» вирішила з’ясувати та провела унікальне дослідження за участі добровольців різного віку, статі та професій.

Троє з них – Олена, Оксана та Валерій вже двічі перенесли ковід. А от Вікторія і Юрій хизуються, що за півтора роки пандемії жодного разу не заразилися! Серед «ковід-невразливих» учасників експерименту і ведуча проєкту Олена Кот, якій попри численні відрядження та посилену роботу під час локдауну, вдалося вберегтися від недуги. Усі шестеро пройдуть спеціальне медичне обстеження і здадуть аналізи одразу на декілька показників.

Що особливого в організмі тих, кого вірус не зачепив? Хто і з яких причин може захворіти вдруге, втретє і навіть учетверте? Та чому результати обстеження шокували саму ведучу Олену Кот? Покаже головний експеримент тижня!

Окрім того, в програмі влаштують соціальний експеримент-провокацію, в ході якого журналісти проєкту разом з пенсіонером Сергієм Хведченьою перевірять, скільки аферистів виявиться серед випадкових перехожих, яким старенький з вікна дасть гроші на продукти – хто їх дійсно витратить на їжу для нього, а хто забере собі. А ще розкажуть про нову ковід-аферу і як шахрайки видають себе за лікарок.

Та, аби дізнатися, як при купівлі трендових шкіряних речей відрізнити натуральну шкіру від замінника, команда проєкту влаштує випробування, якого на українському телебаченні ще ніхто не робив! Для цього шкіряні сорочки, топ та куртки різної ціни і якості віддадуть до лабораторії, де їх перевірять на міцність, еластичність та здатність «дихати». Глядачі побачать, яка  різниця між дешевим дерматином і дорогою екошкірою, чи варто переплачувати за натуральну шкіру, і як на здоров'я впливають модні штани і сорочки.

Також «Головна тема» розкриє секрет вічної молодості! В програмі проведуть обстеження і перевірять біологічний та психологічний вік українських довгожителів, яким невдовзі виповниться 100, аби вияснити, що між ними спільного та що потрібно їсти, пити та робити, аби довго жити!

Наймасштабніші експерименти та несподівані викриття вашої суботи в «Головній темі. Перезавантаження»!

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Ковід-несподіванка для Олени Кот – які результати «корона-експерименту» здивували ведучу «Головної теми»? 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
07.05.2021 756
Еще материалы раздела «Афіша»