<
НОВИНИ ДНЯ: Росія має конкретний план, як зірвати Саміт миру: Зеленський зробив заяву  Як правильно обирати банк для розміщення депозиту: на що звернути увагу  Частину областей накриють дощі, попереджають про грози й туман: погода на 26 квітня  Росія готується до чотирирічної стагнації у сфері СПГ через західні санкції, - Reuters  Мобілізація по-новому: як та кого покарають, якщо не з'явився до ТЦК протягом 60 днів  Хто з українців зможе отримати паспорт за кордоном: перелік категорій чоловіків  Прогноз погоди на 26 квітня: де знову очікуються сильні заморозкивсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
07.05.2021 446

Alyosha зізналась, який страх багато років не давав їй спокійно жити

Співачка Alyosha завітала на кухню ведучої рубрики «Смачний ексклюзив» Марії Мельник. У програмі «Ранок з Україною» на каналі «Україна» вона відверто розповіла, від чого страждала в дитинстві.

Сьогодні Alyosha – популярна співачка, щаслива дружина і мати трьох дітей. Проте виявляється, в дитинстві вона мріяла стати черницею. Все через те, що її мучили різноманітні страхи, пов’язані зі снами.

«Мені постійно снилися жахи. Щось я в дитинстві бачила, відчувала, і мене це дуже лякало. Те, що нам невідоме, всілякі потойбічні речі. Щоб захиститися від цього, я взагалі мріяла стати черницею. У мене все ліжко було обклеєне молитвами – я їх сама вчила, сама стиха Біблію читала, таким чином намагалася знайти захист», – розповіла Alyosha в інтерв’ю програмі «Ранок з Україною» на каналі «Україна».

За словами артистки, вона боялась про це комусь говорити, тому намагалась впоратись із моторошними снами самостійно. Навіть її батьки не знали про те, що так турбувало доньку. Та з часом, каже співачка, вона таки перестала цього боятися.

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Alyosha зізналась, який страх багато років не давав їй спокійно жити 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
07.05.2021 446
Еще материалы раздела «Афіша»