<
НОВИНИ ДНЯ: До України йде довгоочікуване потепління: коли температура підвищиться до +20°  ЗСУ після отримання допомоги від США можуть почати наступальні дії - військовий експерт  Залужний залишає Україну: все про нову посаду ексголовкома ЗСУ  Чому чоловіків обмежили в консульських послугах і коли їх відновлять: роз'яснення МЗС  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепло  Тихий співагресор Росії: чотири основні сценарії загроз з боку Лукашенка та Білорусі  Куди зник Путін: майор ЗСУ здивував прогнозомвсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
07.05.2021 573

Ведучий «Мисливців за дивами» розповів «Зiрковому шляху», хто підтримав його у найважчий період життя

Ведучий шоу «Мисливці за дивами» ХАС у програмі «Зірковий шлях», яку ведуть Даніель Салем та Альона Вінницька на каналі «Україна», розповів про особисте життя.

Співак та ведучий програми «Мисливці за дивами» ХАС не приховує, що до зустрічі з дружиною він дозволяв собі стосунки з прихильницями на гастролях. Та, коли він зустрів Ксенію, все змінилося. Вона першою йому написала в соціальній мережі. А вже при зустрічі першою сказала, що він буде її чоловіком.

«Вона глянула на мене і сказала: «Ти знаєш, що ми одружимося?». Я глянув на неї, кажу: «По ходу, так», тому що до того я у своїй голові сформулював якою вона має бути», - говорить ведучий програми «Мисливці за дивами».

Саме Ксенія була поруч із ним у найважчий період його життя кілька років тому.

«У мене була внутрішня кровотеча, зліг на одному з концертів в Хмельницькому. Почав розуміти, що в мене просто піднімається температура, і я ледве доїхав до Києва. Прийшов на обстеження, і мені сказали: «В тебе три здоровенні тріщини, робимо операцію», - розповів ведучий.

Коли ХАС нарешті став на ноги, він був шокований – бюджет їхньої молодої сім’ї спорожнів до менше ніж ста доларів. І враз кудись поділися всі його найкращі друзі-колеги по гурту.

«Я лежав і думав, що ніколи більше не буду на сцені. Від мене відвернулися найкращі друзі, люди завжди хочуть бути біля сильних», - ділиться ХАС на каналі «Україна».

Торік, розповідає ведучий, в його житті сталася неймовірна подія – народився син Марсель, який йому наснився багато років тому. Тоді ведучий чітко запам’ятав його ім’я, і коли прийшов час, вони з дружиною назвали так свого сина. ХАС говорить, тепер він найщасливіший чоловік на світі, адже має родину, якої він прагнув з дитинства, і роботу, про яку навіть не міг мріяти.

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Ведучий «Мисливців за дивами» розповів «Зiрковому шляху», хто підтримав його у найважчий період життя 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
07.05.2021 573
Еще материалы раздела «Афіша»