<
НОВИНИ ДНЯ: Синоптикиня Наталка Діденко попередила про потужні дощі та повідомила, коли потеплішає  Демонтаж колишньої Арки дружби народів: у КМДА заявили про небезпеку  Курс на 40: чому росте долар, від кого це залежить і як довго триватиме  На Україну насувається активний циклон із півдня: яку погоду очікувати 24 квітня  Українців закликають не "світити" імена полонених на мітингах  Конгресмен США про те, коли Україна отримає допомогу: раніше, ніж будь-хто може подумати  Bradley, M113 і не тільки. Пентагон готує пакет допомоги Україні, - Politicoвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
09.05.2021 636

Євросоюз все ближче до запровадження паспортів вакцинації

Президент Єврокомісії Урсула фон дер Ляйен назвала терміни початку дії системи сертифікатів про вакцинацію від COVID-19.

Паспорти вакцинації можуть почати діяти в ЄС уже в червні, повідомила глава Європейської комісії на прес-конференції.

"Ми повинні забезпечити поїздки в ЄС. Хочу повідомити, що всестороння підготовка до запуску системи сертифікатів вакцинації в ЄС набирає обертів, тому вона може запрацювати вже в червні", - сказала Урсула фон дер Ляйен.

Вона також підкреслила, що політичні домовленості про запровадження паспортів вакцинації, швидше за все, будуть узгоджені вже до кінця травня.

Крім того, Урсула фон дер Ляйен заявила, що така система зробить можливими подорожі для людей, які зможуть надати "реальні докази" того, що вони:

  • перехворіли COVID-19 і мають антитіла до вірусу;
  • вакцинувалися від коронавірусу;
  • мають негативний тест на COVID-19.

Оценка материала:

5.00 / 1
Євросоюз все ближче до запровадження паспортів вакцинації 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
09.05.2021 636
Еще материалы раздела «Суспільство»