НОВИНИ ДНЯ: Буданов пояснив, чому спецслужби РФ допустили напад на “Крокус Сіті”  Чому ІД вибрала Росію за ціль і чи є можливість нових терактів у РФ – відповідь Невзорова  Тост з авокадо та яйцем: корисний рецепт  У Польщі готуються скасувати виплати за розміщення українців: коли це буде  Перед вихідними в Україні пройдуть дощі та грози: прогноз на 29 березня  Зеленський про фронт: ситуацію стабілізували, але назріває новий наступ Росії  Скільки можна зберігати борщ в холодильнику, щоб він лишався смачним та їстівнимвсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
12.05.2021 1132

Зірка серіалу «Кришталеві вершини» Слава Красовська вперше розповіла про чоловіка

Популярна українська акторка Слава Красовська зіграла одну з головних ролей у новому серіалі «Кришталеві вершини», який виходить у будні о 21:00 на каналі «Україна».

У картині спільного виробництва компанії IVORY films і каналу «Україна» вона виконала роль ефектної дівчини на ім'я Карина, яка виходить заміж за впливового і багатого чоловіка, на 20 років за неї старшого. А ось сама Слава Красовська вийшла заміж минулого року. На знімальному майданчику каналу «Україна» вона розповіла, де познайомилась із майбутнім чоловіком і як складаються стосунки молодої пари.

До самого одруження акторка не афішувала свого обранця. Чоловіка Слави звуть Олександр, він також актор і працює в театрі.

«Ми вчилися на одному курсі в театральному інституті. Я не уявляю, як можна було б вибрати собі в пару людину нетворчу, яка не служить в театрі або не працює в кіно. Як то кажуть, знайся кінь з конем, а віл з волом. Ми дуже добре розуміємо, як все відбувається в нашій професії, скільки сил нам потрібно прикладати. Тому що часто люди думають, що найскладніше для актора – це вивчити текст, і від цього часом смішно стає. Текст-то сам собою запам'ятається, коли ти зробиш основну роботу», – розповіла Слава Красовська.

Нагадаємо, зйомки серіалу «Кришталеві вершини» проходили в Києві і в Карпатах. На висоті 1800 метрів, далеко від цивілізації, героям доведеться позбутися від зацикленості на помилкових ідеалах і примарних вершинах, каже режисер і автор сценарію картини Альона Райнер.

Також у фільмі глядачі побачать акторів Валерію Мельник, Гаврила Федотова, Олександра Нікітіна, Гліба Михайличенка, Віктора Жданова, Віталія Салія, Ніну Набоку, Андрія Самініна, Інну Капінос, Ігоря Денисова.

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Зірка серіалу «Кришталеві вершини» Слава Красовська вперше розповіла про чоловіка 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
12.05.2021 1132
Еще материалы раздела «Афіша»