<
НОВИНИ ДНЯ: Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепло  Тихий співагресор Росії: чотири основні сценарії загроз з боку Лукашенка та Білорусі  Куди зник Путін: майор ЗСУ здивував прогнозом  Печиво з шоколадною крихтою: дуже простий рецепт  В Україні 24 квітня дощі та сильний вітер, на півдні до + 24°  В Україні можна отримати водійські права ще до повноліття, але є нюанс  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепловсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
14.05.2021 529

Аптечна лихоманка – «Головна тема» перевірила, які антибіотики вже не діють на українців

В суботу, 15 травня, в суспільно-резонансному проєкті «Головна тема. Перезавантаження» на каналі «Україна» проведуть унікальний експеримент та розкажуть, які антибіотики на українців уже не діють, аби ви знали, які медикаменти купувати, а на які грошей витрачати не варто.

Ситуація, коли при лікуванні хвороби антибіотики не допомогли, траплялася майже з кожним українцем. А все тому що, виявляється, у багатьох із нас за останні роки розвинулась нечутливість до деяких видів цих препаратів! «Головна тема» влаштувала унікальний експеримент і разом із досвідченими лікарями запропонувала трьом добровольцям, які лікуються антибіотиками, пройти тест на чутливість до медикаментів.

У Валентини – тонзиліт, в Анни – гайморит, а в Лариси – цистит. В ході експерименту жінки здадуть аналізи ще ДО прийому антибіотиків, щоб перевірити, чи дійсно вони матимуть ефект при лікуванні поширених серед українців хронічних хвороб. Результати дослідження здивують усіх!

А ще програмі влаштують провокаційний рейд аптеками, щоб вияснити, де та які антибіотики продають без рецептів.

Окрім того, в розпал сезону свіжих овочів та фруктів, журналісти програми вперше на українському телебаченні провели масштабну експертизу! Для цього взяли грецьку полуницю, єгипетську картоплю, іспанські яблука, турецькі помідори й огірки та польську редиску і їхні українські аналоги – та перевірили не тільки на нітрати й пестициди, а й на вітаміни. Глядачі дізнаються, яка городина безпечніша – наша чи з-за кордону, та чому деякі українські овочі і фрукти дорожчі за імпортні. Й отримають ТОП-5 лайфхаків – як швидко й ефективно нейтралізувати нітрати в городині.

У новому випуску розкажуть, скільки коштує купити сьогодні будинок у селі та порахують, що насправді вигідніше – побудувати дім з нуля, придбати готовий будинок без ремонту, чи швидше й економніше зібрати на квартиру. А ще покажуть, де і які хати продають майже задарма, і що отримують ті, хто піддався тренду на передмістя.

Також «Головна тема» взялася розбиратися, у чому секрет буму близнюків в Україні і чи кожна жінка несподівано для себе може народити ідентичних дітей, та відвідала унікальне українське село, де майже в кожній родині є двійнята або близнята. Чи дійсно причина феномену у воді? Та чи правда, що на здатність народити двійню може впливати вага жінки? Покаже проєкт наймасштабніших експериментів та несподіваних викриттів – «Головна тема. Перезавантаження»!

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Аптечна лихоманка – «Головна тема» перевірила, які антибіотики вже не діють на українців 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
14.05.2021 529
Еще материалы раздела «Афіша»