НОВИНИ ДНЯ: Через фінансову скруту Трамп почав торгувати Бібліями – The New York Times  Держборг України за місяць скоротився більш ніж на 1 млрд доларів  Переломный момент: генерал розповів, як потрібно діяти в Харкові для знешкодження ворога  У Британії визнали, що не могли б воювати з Росією понад два місяці  Ще буде короткочасне похолодання: синоптикиня розповіла, якої погоди чекати в Україні  Як Україна може досягти ядерного паритету з РФ: нардеп назвав три шляхи  28 березня в Україні стане ще тепліше, у кількох областях - дощі всі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
14.05.2021 646

Спорт, масаж, дієта: знаменитості розповіли «Зiрковому шляху», як борються із целюлітом

Цибульська, Федишин та Боржемська у програмі «Зірковий шлях», яку ведуть Даніель Салем та Альона Вінницька на каналі «Україна», розповіли, як готуються до літа.

До літа залишилось 2 тижні. З кожним днем стає тепліше, а одяг дедалі відкритішим. Тож боротьба з целюлітом і різноманітні способи швидкого схуднення набирають шалених обертів.

«Такий масаж я роблю, як корекція тіла. Так боляче, мене навіть палками б’ють. Вся у синцях. Але десь 3-4 сеанси і неймовірні зміни в фігурі, в тілі. Це щось неймовірне», - говорить Тоня Матвієнко на телеканалі «Україна».

Задля корекції фігури екстремальний масаж практикує й співачка Ірина Федишин.

«Цей масаж роблять не руками, а металевими інструментами, які дуже ефективно проникають в тіло, вони класно коригують фігуру. І коли вони проїжджають по тілу, якщо є целюліт, вони застрягають», - ділиться співачка.

Камалія віддає перевагу апаратному масажу.

«Мої улюблені методи – це LPG-масаж, детокс організма. Посідити на фрешах, на овочах, фруктах. Спорт. Ось вся запорука антицелюлітної програми», - розповіла зірка.

Якщо хочете попрощатися з «апельсиновою шкіркою», про зловживання легкими вуглеводами точно варто забути.

«Про солодощі, тістечка, морозиво, печиво якесь. Сухофрукти, фрукти теж треба обмежувати. Сухофруктів не більше 4 штучок за 1 прийом їжі. Але треба розуміти, що целюліт – це не косметична проблема. Це проблема внутрішніх метаболічних процесів. Це зниження якості жирової клітини. Провокація наступних захворювань запальних. Тому треба змінювати свій спосіб життя для того, щоб не мати цих захворювань, а не просто косметичного дефекту», - розповіла дієтолог Людмила Гончарова.

Ведуча програми «Зірковий шлях» Альона Вінницька впевнена, за станом здоров’я обов’язково треба слідкувати, проте комплексувати через целюліт не варто.

«Я вам хочу сказати, що целюліт є у всіх. В деяких більше, в деяких менше. Думати про те, що десь є якась чарівна жінка, у якій немає целюліту…Просто треба харчування правильне, дехто робить масажі якісь, дехто ще якісь обгортання, як це зараз модно. Ходила, робила якісь апаратні речі», - ділиться Вінницька.

Апаратні технології до вподоби й співачці Олі Цибульській. А ось традиційний масаж від целюліту зірці геть не сподобався.

«Я одного разу сходила в салон якийсь, який мені дуже нарадили, вийшла з синцями і зрозуміла, що від цього толку ніякого немає. І насправді, до целюліту навпаки треба ставитися як до молодості, тому що це гормональна історія, коли в жінці багато гормонів різноманітних, це означає, що вона готова ще стати мамою, вона досить молода», - говорить Оля Цибульська на телеканалі «Україна».

Під час вагітності целюліт з’явився і у фітнес-тренерки Марини Боржемської.

«Коли я була вагітна Робертом, я ж набрала 20 кг, в мене з’явився целюліт, тому що я постійно лежала, я не рухалась. І тому мені було дуже важко себе привести в форму. Але я привела себе в форму і зараз я хизуюся на своїй сторінці в інстаграм розкішними ногами, і можу сказати, що це моя праця. І для цього я зробила дуже багато. Я кожного дня роблю зарядку, тренуюся, правильно харчуюся. Зробіть самі собі масаж руками, пішли зробили контрастний душ. Можна знайти те, що можна робити вдома», - поділилася фітнес-тренерка.

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Спорт, масаж, дієта: знаменитості розповіли «Зiрковому шляху», як борються із целюлітом 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
14.05.2021 646
Еще материалы раздела «Афіша»