НОВИНИ ДНЯ: Українські облизні: старовинні смаколики, якими ласували наші бабусі та дідусі  Засоби для цього є. В Повітряних силах розповіли, як збивають "Циркони"  Кому потрібно хвилюватися в Кабміні: політолог — про кадрові перестановки найближчим часом  Військові аналітики про російську ракету "Циркон": бойову задачу не виконує  Гуцульська росівниця: як приготувати давно забуту страву української кухні  Які свята у квітні 2024 року: як працюватимуть і відпочиватимуть українці  На тлі потепління. Синоптики попередили, де до кінця робочого тижня пройдуть дощівсі новини дня
Бізнес
Економіка
14.05.2021 502

Кабмін запропонував наглядовій раді "Нафтогазу" контракт ще на рік

Кабінет міністрів запропонував наглядовій раді НАК " Нафтогаз України" контракт ще на рік. За цей час планується проведення конкурсів до наглядової ради і на голову правління.

Про це на зустрічі з послами країн G7 заявив прем'єр-міністр Денис Шмигаль, передає урядовий портал.

За його словами, вчора на зустрічі членів наглядової ради з президентом Володимиром Зеленським їм запропонували підписати контракти на той же термін, що і з генеральним директором Юрієм Вітренком.

"Членам наглядової ради НАК "Нафтогаз України" надійшла пропозиція від акціонера залишитися на рік. За цей час ми проведемо прозорий і публічний відбір кандидатів до нової наглядової ради, а вже після цього конкурс на нового СЕО компанії", - заявив Шмигаль.

Також повідомляється, що обговорюється залучення представника США до наглядової ради "Нафтогазу".

Оценка материала:

5.00 / 1
Кабмін запропонував наглядовій раді "Нафтогазу" контракт ще на рік 5.00 5 1
Бізнес / Економіка
14.05.2021 502
Еще материалы раздела «Економіка»