<
НОВИНИ ДНЯ: Перемога Путіна – невигідна: Портников розповів про плани Китаю щодо війни в Україні  Мобілізація в Україні. З 18 липня повістки почнуть розсилати поштою  Годжес назвав можливі цілі військ НАТО в Україні  Як приготувати пухкі булочки на сковороді: найкращий рецепт за 5 хвилин без духовки  Саміт миру у Швейцарії: Зеленський назвав три важливі пункти, які мають узгодити країни  Перша спека і дощі: в Україну нарешті йде справжнє тепло  21 травня по всій Україні стане ще теплішевсі новини дня
Політика
Україна
17.05.2021 502

Війна на Донбасі: 16 обстрілів, без втрат

Протягом минулої доби, 16 травня, в районі проведення операції Об'єднаних сил збройні формування Російської Федерації 15 разів порушували режим припинення вогню... За минулу добу бойових втрат серед наших воїнів немає.

Як повідомляє пресцентр штабу ООС, біля Новоселівки російські найманці відкривали вогонь із мінометів 82-го калібру, а у передмісті Водяного двічі – з мінометів цього ж калібру та гранатометів різних систем.

У напрямку Катеринівки окупанти обстрілювали позиції ЗСУ з реактивних піхотних вогнеметів, ручних протитанкових гранатометів та стрілецької зброї.

Поблизу Новотошківського російські найманці чотири рази обстрілювали позиції Об'єднаних сил із гранатометів різних систем та стрілецької зброї.

Двічі з великокаліберних кулеметів, автоматичних станкових та станкових протитанкових гранатометів окупанти відкривали вогонь неподалік Луганського.

Поблизу Пісків у бік позицій українських військових окупанти стріляли з ручних протитанкових гранатометів, а біля Троїцького – ще й з великокаліберних кулеметів.

У районі Старогнатівки двічі зафіксовано обстріли з автоматичних станкових гранатометів, а біля Причепилівки – ще й великокаліберних кулеметів, стрілецької зброї, ручних протитанкових та підствольних гранатометів.

На обстріли противника наші захисники відкривали вогонь у відповідь.

Станом на 7 годину понеділка, 17 травня, з боку російсько-окупаційних військ зафіксовано одне порушення режиму припинення вогню. Неподалік Причепилівки окупанти вели вогонь зі станкових протитанкових, автоматичних станкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Втрат серед українських військових немає.

Оценка материала:

5.00 / 1
Війна на Донбасі: 16 обстрілів, без втрат 5.00 5 1
Політика / Україна
17.05.2021 502
Еще материалы раздела «Україна»