<
НОВИНИ ДНЯ: Лукашенко таємно передав Азербайджану зброю перед війною з Вірменією — Politico  На вихідних погода в Україні почне змінюватися   На вихідних в Україні дощитиме майже в усіх областях  Перед вихідними в Україні знову задощить, - прогноз  Синоптикиня попередила, де найближчим часом пройдуть інтенсивні дощі та де вже 14 червня буде спека +31 градус  Дощі не припиняються: синоптик розказав, де та коли в Україні литиме  Коли в Україні очікувати повернення спеки: синоптикиня Діденко дала відповідьвсі новини дня
Політика
Україна
21.05.2021 505

Війна на Донбасі: 12 обстрілів, без втрат

Протягом минулої доби, 20 травня, в районі проведення операції Об'єднаних сил, збройні формування Російської Федерації 10 разів порушили режим припинення вогню... Втрат серед наших захисників немає.

Як повідомляє пресцентр штабу ООС, неподалік Південного окупанти відкривали вогонь з мінометів 82-го калібру, а поблизу Павлополя двічі вели вогонь із гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Збройні формування РФ здійснили обстріл зі станкових протитанкових гранатометів у районі Авдіївки, Троїцького і Мар'їнки, а біля Новоселівки – ще й з великокаліберних кулеметів.

Неподалік селищ Шуми та Гнутове окупанти стріляли у бік позицій українських військових із автоматичних станкових гранатометів, а біля Пісків – зі стрілецької зброї.

На обстріли противника військовослужбовці ЗСУ відкривали вогонь у відповідь.

Станом на 7 годину п'ятниці, 21 травня, в районі ООС зафіксовано 2 порушення режиму припинення вогню. Зокрема, поблизу Пісків окупанти відкривали вогонь з мінометів 82-го калібру та великокаліберних кулеметів, а у передмісті Водяного застосували у бік позицій українських військових ручні та станкові протитанкові гранатомети.

Оценка материала:

5.00 / 1
Війна на Донбасі: 12 обстрілів, без втрат 5.00 5 1
Політика / Україна
21.05.2021 505
Еще материалы раздела «Україна»