<
НОВИНИ ДНЯ: Буданов розкрив план зі знищення путінської армії в Україні  Допомога Україні від США: згідно з законопроєктом американська влада має розробити довгострокову стратегію підтримки  Перед вихідними дощів в Україні поменшає, але тепліше не стане  Чи зберігає Україна суверенітет та чи здатна ухвалювати власні рішення: думка громадян  Синоптики попереджають про сильні заморозки: де і коли суттєво знизиться температура  Україну накрило сильне похолодання: де 19 квітня будуть дощі, сніг та заморозки  Чехія планує передати Україні півтора мільйона снарядів до кінця року, - прем'єрвсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
21.05.2021 543

Унікальна експертиза «Головної теми» – яке молоко не пройде тест єнота?

В суботу, 22 травня, в суспільно-резонансному проєкті «Головна тема. Перезавантаження» на каналі «Україна» влаштують унікальну перевірку молока, в ході якої єнот-полоскун протестує продукт на натуральність, та розкажуть, чи варто переплачувати за дорожче молоко популярних виробників.

У холодильнику майже кожного українця є молоко - важливе джерело кальцію та інших мінералів. На полицях магазинів воно різних виробників, цін та видів. Але як вибрати якісне? І чи є сенс купувати дорожче? «Головна тема» вирішила розібратися і влаштувала унікальний експеримент, якого на українському телебаченні ще ніхто не робив!

Команда проєкту закупила 6 видів молока популярних виробників – найдорожче і найдешевше, дитяче і безлактозне, домашнє і фермерське, та разом з відомою блогеркою Вікторією протестує їх на якість за допомогою її спеціального апарату-аналізатора. А також - на натуральність за участі найнезалежнішого з усіх експертів, зірки Youtube – єнота Хайпа, який ексклюзивно в програмі продегустує всі 6 зразків. Яке не захотів пити навіть полоскун? А яке молоко розбавляють водою? Покаже найбільш несподівана експертиза цього тижня!

У новому випуску з’ясують, де можна купити найнеобхідніші ліки – найдешевше. Для цього журналісти програми відправилися у міжнародний рейд аптеками і зібрали мінімальну аптечку українця одразу у 5-ти країнах: Німеччині, Польщі, Чехії, Іспанії, Франції, аби ви знали -  які препарати вигідніше замовляти з-за кордону, а які краще купувати в Україні.

Також в проєкті влаштують провокаційний соціальний експеримент з понад 100 учасниками у різних місцях - на вокзалі, маршрутці, в парку і торгівельному центрі, і перевірять, як відреагують українці на портмоне без господаря та де більше шансів, що загублений гаманець із грошима знайдуть і повернуть вам. Результати тесту на чесніть здивують усіх!

А ще команда «Головної теми» провела резонансне розслідування і натрапила на слід афериста, який ошукав людей на понад пів мільйона доларів і щоразу кочує Україною в пошуках нової жертви. У програмі покажуть обличчя небезпечного шахрая, аби ви чи ваші рідні не натрапили на його гачок.

Глядачі почують неймовірні історії Влада та Анни з України, які у шлюбному контакті розписали, як розділять майно, та Мойші й Адіни з Ізраїлю, що на папері домовилися про інтим. А також дізнаються, що українці можуть прописати в шлюбній угоді, кого зобов'язують підписувати контракт та як це може вберегти сім’ю.

Наймасштабніші експерименти та несподівані викриття у «Головній темі. Перезавантаження»!

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Унікальна експертиза «Головної теми» – яке молоко не пройде тест єнота? 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
21.05.2021 543
Еще материалы раздела «Афіша»