<
НОВИНИ ДНЯ: Байден і Трамп погодилися на два раунди дебатів: коли вони відбудуться  Як приготувати смачні голубці: чим замінити рис у фарші  Потеплішає до +21: Гідрометцентр розповів, на яку погоду очікувати мешканцям Київщини  В Україні знову теплішає: якою буде погода 17 травня  Чи реально мобілізуватися на цивільну посаду в армії: в Міноборони відповіли  Погода в Україні зміниться: синоптик розказала, до чого готуватись  До України повертається потепління: чи скрізь погода потішить 17 травнявсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
21.05.2021 546

Вінницька, Трінчер та Білозір розповіли «Зiрковому шляху», що були жертвами інтриг у колективі

Українські знаменитості у програмі «Зірковий шлях», яку ведуть Даніель Салем та Альона Вінницька на каналі «Україна», розповіли, як свого часу зіткнулися із конфліктами у колективі.

Про те, як це бути вигнанцем у колективі, ще з юності знає блогерка Аня Трінчер. В університеті вона не була улюбленицею своїх одногрупників.

«Я відчувала з їхнього боку нещирість. Так само було і в школі. Я змінила 7 шкіл за 11 класів. Періодично в колективі відчувалося якесь упереджене ставлення до мене. Тому що я сама по собі дуже комунікабельна, дуже відкрита. Ті люди, які настільки відкриті і комунікабельні, вони вразливі», - говорить блогерка Трінчер.

Та виживати з колективу полюбляють не тільки школярі, а й дорослі люди. Свого часу немилість колег відчув на собі ведучий «Зіркового шляху» Даніель Салем. Особливо, коли працював офіціантом.

«Навіть в ресторанному бізнесі всі хотіли мене позбутися. Я завжди більше чайових забирав. Я завжди був розумником. Я перебивав, намагався зробити краще, ніж всі. Якийсь синдром відмінника. Але я ніколи не підставляв. Але в будь-якому випадку це не подобається людям. У колективі так не прийнято. Треба бути під лінієчку з усіма, на жаль», - говорить Салем на каналі «Україна».

Акторка Анна Саліванчук розповіла про те, як непросто їй було працювати в театрі.

«Коли почала зніматися у кіно і більше працювати в театрі, я зрозуміла, що тебе всі підставляють. І мені було дуже важко з цим змиритися. Я не розуміла, чому мені дивляться у вічі, кажуть такі гарні речі, а потім підставляють на кожному кроці. Мені було так погано, і я не розуміла, чому цей світ такий. І, нажаль, цей світ не змінився. Він таким залишився. Змінилась моя думка. Я зрозуміла, що ми нікому не потрібні і треба робити себе самій, треба не зупинятися, ні на кого не дивитися, не звертати ні на кого увагу, на все погане навколо», - поділилася Саліванчук.

Виникають складнощі й у зірок, які працюють суто в жіночих колективах. Конкуренція, заздрощі, капості – цими явищами там нікого не здивуєш.

«Конкуренція завжди присутня, особливо в жіночих колективах, без цього нікуди. Якби таке сталося у моєму житті, я б, напевно, просто зрозуміла, що це не моя компанія, і звідти потрібно просто йти», - розповіла DJ Nana.

Альона Вінницька, яка свого часу була учасницею «ВІА Гри», не витримала саме напруженості у стосунках у колективі.

«Вже нерви були настільки напружені, причому у всіх, що нічого не хотілося. Хотілося просто, щоб це припинилося», - поділилася ведуча каналу «Україна».

Вікторія Сміюха, екс-солістка відомого жіночого гурту «НеАнгели», який нещодавно розпався, запевняє – її з колективу ніхто не виживав. Та попри це і вона колись відчула на собі негативне ставлення колег-жінок.

«У мене була ситуація, коли я була на конкурсі краси «Міс бікіні», мені пакостили. Це дуже давно було, ще до «НеАнгелів». Але все одно мені вдалося виграти», - говорить Вікторія Сміюха.

Співачка й колишня очільниця Міністерства культури й мистецтв України Оксана Білозір розповіла, як буває непросто працювати в політичній сфері.

«Конкуренція ідеями, дуже часто можна генерувати ідеї, які хтось збоку сидить почує, тут же на другий день твоя ідея вже кимось пропрацьована, і вже внесена, там свої закони, - розповіла Оксана Білозір на каналі «Україна» і зізналася, що ледь повернулася до нормального життя після отруєння, - цілий рік лежала у Феофанії. Якби не оця територія, я б взагалі не знаю, що зі мною було. Там багато велосипедів, і я не могла ходити, пересуватися, то мене чоловік просто садив на велосипед. Мені треба було розробляти ноги, щоб зняти параліч, і я крутила педалі. Це було найважливіше відкриття для мене, що хтось просто може хотіти мене вбити, це дуже страшно. Це досвід просто, я читала, таке є кругом у політиці, все так робиться, на жаль, ми бачимо не один такий випадок, постійно були, є, і будуть такі випадки. Але, коли ти сама особисто через себе це пропускаєш, оця трансформація дуже складна».

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Вінницька, Трінчер та Білозір розповіли «Зiрковому шляху», що були жертвами інтриг у колективі 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
21.05.2021 546
Еще материалы раздела «Афіша»