<
НОВИНИ ДНЯ: Перед вихідними в Україні стане трохи тепліше: прогноз на 10 травня  Путін не збирається зупинятися, він в інформаційному акваріумі, - Зеленський  Рецепт супу-пюре з цвітної капусти з вершками  Де будуть заморозки і чи чекати швидкого повернення тепла в Україну: синоптикиня дала прогноз  Мікрокредити. Як скористатися чужими грішми, не потрапивши в борговий зашморг  Відмова від повістки та неявка до ТЦК. Рада підняла штрафи для ухилянтів: головне  Особливого тепла не варто чекати: синоптик розповіла, що буде з погодою в Українівсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
24.05.2021 563

Григорій Герман поділився оригінальним рецептом домашніх сінабонів

В авторській рубриці «Смачний ранок» кулінарний ентузіаст Григорій Герман дивує унікальними рецептами та незвичним підходом до приготування банальних страв. Однак цього разу ведучий програми «Ранок з Україною» на каналі «Україна» вирішив поділитись власним рецептом улюбленого десерту мільйонів – ароматних сінабонів під вершково-ванільним кремом.

Щоб повторити сінабони за рецептом ведучого каналу «Україна» Григорія Германа знадобляться:

Для тіста:

Борошно – 350 г

Дріжджі – 20 г

Молоко – 100 мл

Цукор – 50 г

Вершкове масло – 50 г

Сметана – 70 г

Для начинки:

Цукор – 80 г

Молоко – 1 ст.л.

Вершкове масло – 50 г

Волоські горіхи – 200 г

Мелена кориця – за смаком

Для заливки:

Вершковий сир – 100 г

Вершкове масло – 50 г

Цукрова пудра – 20 г

Ванільний цукор – ½ ч.л.

Сіль – 1/8 ч.л.

У великій мисці розім’яти дріжджі, додати цукор, молоко та розмішувати за допомогою вінчику до повного розчинення дріжджів. Пізніше додати масло, перемішати і влити сметану. Ввести борошно і замішати тісто – спочатку в мисці, а потім на дощечці, але недовго. Відкласти тісто, накривши рушником.

Довільно подрібнити горіхи і просушити на пательні.

Тісто розтягнути у прямокутний пласт товщиною 2-3 мм. Натерти вершковим маслом кімнатної температури. Змішати цукор і корицю і посипати тісто, зверху викласти підсмажені горіхи. Загорнути тісто рулетиком і розрізати на 8-10 рівних шматочків. Булочки викласти на деко, застелене пергаментним папером, і змазати збитим жовтком. Запікати в духовці, розігрітій до 170-180 градусів, 20-25 хвилин. Готовим виробам дати охолонути.

Тим часом можна приготувати вершкову заливку. Змішати вершковий сир, масло та ванільний цукор. Збити міксером, поступово додаючи цукрову пудру. В результаті заливка має вийти за консистенцією, як густа сметана. Викласти сінабони на блюдо, залити вершковим кремом. Смачного!

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Григорій Герман поділився оригінальним рецептом домашніх сінабонів 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
24.05.2021 563
Еще материалы раздела «Суспільство»