НОВИНИ ДНЯ: Чому Зеленський бачить у Трампі шанс на завершення війни: The Telegraph дізнався деталі  "Довгі Нептуни" та 30 тисяч дальнобійних дронів: Зеленський розповів про українську зброю  Похолодання в Україні: синоптик розказав, де температура впаде до "мінусів"  У четвер Україні прогнозують погіршення погоди: дощ, сніг та ожеледицю  В Україні 20 листопада буде вітряно, на заході - похолодання та дощ із мокрим снігом  Потепління до +14, але ненадовго: синоптикиня озвучила прогноз погоди в Україні на 19 листопада  Зима близько: де в Україні чекати на сніг в понеділоквсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
24.05.2021 623

Григорій Герман поділився оригінальним рецептом домашніх сінабонів

В авторській рубриці «Смачний ранок» кулінарний ентузіаст Григорій Герман дивує унікальними рецептами та незвичним підходом до приготування банальних страв. Однак цього разу ведучий програми «Ранок з Україною» на каналі «Україна» вирішив поділитись власним рецептом улюбленого десерту мільйонів – ароматних сінабонів під вершково-ванільним кремом.

Щоб повторити сінабони за рецептом ведучого каналу «Україна» Григорія Германа знадобляться:

Для тіста:

Борошно – 350 г

Дріжджі – 20 г

Молоко – 100 мл

Цукор – 50 г

Вершкове масло – 50 г

Сметана – 70 г

Для начинки:

Цукор – 80 г

Молоко – 1 ст.л.

Вершкове масло – 50 г

Волоські горіхи – 200 г

Мелена кориця – за смаком

Для заливки:

Вершковий сир – 100 г

Вершкове масло – 50 г

Цукрова пудра – 20 г

Ванільний цукор – ½ ч.л.

Сіль – 1/8 ч.л.

У великій мисці розім’яти дріжджі, додати цукор, молоко та розмішувати за допомогою вінчику до повного розчинення дріжджів. Пізніше додати масло, перемішати і влити сметану. Ввести борошно і замішати тісто – спочатку в мисці, а потім на дощечці, але недовго. Відкласти тісто, накривши рушником.

Довільно подрібнити горіхи і просушити на пательні.

Тісто розтягнути у прямокутний пласт товщиною 2-3 мм. Натерти вершковим маслом кімнатної температури. Змішати цукор і корицю і посипати тісто, зверху викласти підсмажені горіхи. Загорнути тісто рулетиком і розрізати на 8-10 рівних шматочків. Булочки викласти на деко, застелене пергаментним папером, і змазати збитим жовтком. Запікати в духовці, розігрітій до 170-180 градусів, 20-25 хвилин. Готовим виробам дати охолонути.

Тим часом можна приготувати вершкову заливку. Змішати вершковий сир, масло та ванільний цукор. Збити міксером, поступово додаючи цукрову пудру. В результаті заливка має вийти за консистенцією, як густа сметана. Викласти сінабони на блюдо, залити вершковим кремом. Смачного!

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Григорій Герман поділився оригінальним рецептом домашніх сінабонів 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
24.05.2021 623
Еще материалы раздела «Суспільство»