<
НОВИНИ ДНЯ: Путіну вистачить тижня: в ГУР назвали країни, на які може напасти Росія  Штрафом не обмежитися. Є 14 причин, через які водії можуть залишитися без прав  Весна пішла на вихідний: частину України підморозить найближчими днями  Синоптик розказала, яка погода чекає на українців у Провідну неділю  Глава Пентагону підтвердив, що США призупинили постачання боєприпасів до Ізраїлю  Антициклон Thomas мчить до України: синоптик розказала, як зміниться погода  9 травня в Україні збережеться суха і прохолодна погодавсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
24.05.2021 600

Ексклюзив «Зiркового шляху»: Аліна Гросу підтвердила роман с Полянським

Співачка Аліна Гросу у програмі «Зірковий шлях», яку ведуть Даніель Салем та Альона Вінницька на каналі «Україна», підтвердила свої стосунки з актором Романом Полянським.

Співачка Аліна Гросу завітала на вечірку Viva.Awards разом з актором Романом Полянським, з яким їй довгий час припускають роман. Журналістам каналу «Україна» Гросу зізналась, так, у неї з Романом дійсно романтичні стосунки.

«Це зрозуміло все і так. Насправді, я дуже рада, що поряд зі мною є він. Тому що дуже велика підтримка, і він дуже врятував мене після розриву», - сказала на каналі «Україна» Гросу.

Зі своїм колишнім чоловіком, за яким була заміжня нетривалий час, співачка не спілкується.

«Гірше, коли ви губите близьких друзів. Тому що чоловіка знайти не сильно важко», - поділилася артистка.

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Ексклюзив «Зiркового шляху»: Аліна Гросу підтвердила роман с Полянським 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
24.05.2021 600
Еще материалы раздела «Афіша»