<
НОВИНИ ДНЯ: Україна має право завдавати ударів по території Росії західною зброєю — голова МЗС Британії  Синоптикиня розповіла, чи потішить теплом погода на Великдень  Не тільки Донбас. Росія цього року хоче захопити Запорізьку область, - Павлюк  Путін, імовірно, хоче покарати Шойгу за недосягнення військових цілей Кремля, - ISW  Павлюк підтвердив, що у росіян є план захоплення Харкова і Сум  Похолодання і заморозки: погода в Україні 4 травня зміниться   Якщо Трамп знову стане президентом: Кулеба відповів, чи хвилюється він з цього приводувсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
26.05.2021 567

«Ранок з Україною»: експерти розповіли, як зачіски впливають на життя, і дали поради, який стиль обрати цього літа

Дослідження британських учених свідчить про те, що обрана нами зачіска та колір волосся впливають на життя. Виявилось, з кожною зміною іміджу змінюється і поведінка людей. У програмі «Ранок з Україною» на каналі «Україна» Марія Мельник і Григорій Герман з’ясували, у чому секрет зачіски та що буде в моді вже цього літа.

Стилісти запевняють – до зміни образу слід ставитись серйозно, адже нова зачіска чи колір волосся можуть змінити ваше життя!

«Насамперед люди звертають увагу на вашу зовнішність. Наприклад, на співбесідах спеціалісти роздивляються вас, дають оцінку зовнішньому вигляду та поведінці людини», – пояснює стиліст В’ячеслав Дюденко в ефірі каналу «Україна».

Неймовірно, але зачіску, колір волосся і зовнішній вигляд загалом людина створює насправді не для себе, кажуть психологи. Зміни – для оточення. Це спроба заявити про свій статус, амбіції та бажання.

«Коли ми щось робимо зі своєю зовнішністю – ми пишемо текст про себе, в буквальному сенсі – текст, який зчитує соціум», – зазначає психологиня Наталія Ломоносова в «Ранку з Україною».

Такі зміни мотивують людину проявити свої найсильніші риси – в роботі та спілкуванні. Відчути себе більш упевненим.

Експерти ж розповідають, які образи будуть у тренді цього літа і допоможуть кожному відчувати себе, як-то кажуть, на коні. Перш за все – це довгі чубчики з проділом у центрі в стилі 70-их. Або ж короткі стрижки – як у 80-их. Крім того, цього літа в моду повертається епоха диско.

«На цих коротких стрижках можна використовувати цікаві кольори. З одного боку – це тип чоловічої зачіски, та додавання пастельних відтінків зробить їх м’якшими і більш жіночними, – радить стиліст. – Стиль диско важко уявити без кучерів. Але вони мають бути дрібними. Стиль 70-х і 80-х – це для більш сміливих, проте це дійсно тренд і не лише жіночий».

А ще в моді – темні та сірі відтінки. І такі стилі вам забезпечать хороший настрій і впевненість у собі!

 

Оценка материала:

5.00 / 1
«Ранок з Україною»: експерти розповіли, як зачіски впливають на життя, і дали поради, який стиль обрати цього літа 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
26.05.2021 567
Еще материалы раздела «Суспільство»