<
НОВИНИ ДНЯ: Розпочинається найцікавіше: Кримському мосту невдовзі настане кінець  На Волині знайшли історичну пам’ятку часів Київської Русі  В Украине в понедельник, 6 мая, ожидается облачная погода. Местами возможны кратковременные дожди  В Україні потеплішає, але будуть грози: прогноз на початок тижня  Погода змінюється: в Україну йдуть дощі та грози  Фінансовий гороскоп на тиждень: на кого зі знаків зодіаку чекає прибуток 6 – 12 травня  В Україні тиждень почнеться з дощів, удень до +25°всі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
28.05.2021 583

Смачна і оригінальна літня закуска з лососем і полуницею: унікальний рецепт від Григорія Германа

Нарешті перша полуниця! І хоча наїстись досхочу – ще дороге задоволення, зате здивувати рідних у вас вийде – запевняє ведучий програми «Ранок з Україною» на каналі «Україна» Григорій Герман. Відомий кулінар розповів, як приготувати ідеальну закуску з лосося та полуниці.

Щоб повторити закуску від ведучого каналу «Україна» Григорія Германа потрібні:

Лосось солоний – 200 г

Огірок свіжий – 1 шт.

Полуниця – 100 г

Лимон – ¼ шт.

Соус соєвий – 2 ст.л.

Соус устричний – 1 ст.л.

Перець чилі – 0,5 шт.

Корінь імбиру – 2 см

М’ята

Сіль і перець

Батон – 0,5 шт.

Нарізати лосось кубиками і висипати у глибоку миску. Подрібнити огірок і половинку перцю чилі, полуницю, м’яту та імбир, змішати їх з рибою. Заправити тартар лимонним соком, соєвим та устричним соусами. Додати до страви сіль і перець, ретельно перемішати.

Розігріти пательню на вогні. Батон нарізати і підсушити на пательні. Викласти тартар на грінки і подавати до столу. Смачного!

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Смачна і оригінальна літня закуска з лососем і полуницею: унікальний рецепт від Григорія Германа 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
28.05.2021 583
Еще материалы раздела «Суспільство»