<
НОВИНИ ДНЯ: Байден може зняти свою кандидатуру з виборів: ЗМІ назвали заміну  Суди над Трампом: у чому звинувачують екс-президента та як це впливає на вибори  Фритата з кабачками: рецепт смачного сніданку  Данілов та інші: Росія оголосила у розшук низку колишніх українських топчиновників  Не розслабляйтесь. Птуха попередила, що в Україну йдуть заморозки, і назвала дні, коли температура буде найнижчою  В Україні прогнозують дощі із грозами та шквальний вітер  Контрнаступ: які проблеми мають вирішити ЗСУ, щоб підготуватисьвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
31.05.2021 627

Міністр прогнозує послаблення карантину на літо

Міністр охорони здоров'я Віктор Ляшко припускає можливість послаблення карантину влітку в разі стабілізації ситуації з COVID-19.

Про це Віктор Ляшко сказав в інтерв'ю ТСН.

Коментуючи можливість послаблення карантинних обмежень, очільник МОЗ зауважив: «Так, на літній період».

За його словами, в Україні вже є карантинна, пандемічна втома: «Тому коли у нас стабілізація епідситуації, можна трохи-трохи відкрити, зробити певні послаблення».

На зауваження - мовляв, люди хворіти не перестають - міністр пояснив: «Так, але немає такого спалаху... тому ми говоримо про золоту середину – між спроможністю медичної системи лікувати та «економічними речами».

Оценка материала:

5.00 / 1
Міністр прогнозує послаблення карантину на літо 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
31.05.2021 627
Еще материалы раздела «Суспільство»