<
НОВИНИ ДНЯ: Україна може почати отримувати кредитні кошти від США вже у другій половині 2024 року  Коли до України знову повернеться тепло: відповідь метеорологині  Кримському мосту приготуватися? Експерт назвав мету удару ЗСУ по Джанкою  Крига скресла: у США знову згадали про допомогу Україні – коли буде результат  Естонський генерал впевнений, що його країна здобула б перемогу у війні з Росією  Найближча ніч буде найхолоднішою: синоптикиня дала прогноз погоди на вихідні   Буданов розкрив план зі знищення путінської армії в Українівсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
02.06.2021 889

Болгарія відкрилася для українців: які документи потрібні

Від 1 червня українцям дозволений в'їзд до Болгарії, але за виконання кількох умов – повідомляють у новинах «Сьогодні» на каналі «Україна».

Впускати іноземних туристів до Болгарії почали з 1 травня, але рішення щодо мандрівників з України місцевий МОЗ ухвалив лише 27 травня, скасувавши тимчасову заборону на в'їзд як мінімум до кінця липня.

З 1 червня до 31 липня під час в'їзду до країни треба буде надати один з трьох документів:

сертифікат вакцинації із зазначенням двох зроблених щеплень;

негативний ПЛР-тест на коронавірус, зроблений не раніше ніж за 72 години до прильоту;

сертифікат, який підтверджує, що мандрівник перехворів на COVID-19 не менш ніж за 14 днів і не більше ніж за півроку до дати в'їзду до країни.

Маленькі діти (до 5 років) від такої вимоги звільняються.

Оценка материала:

5.00 / 1
Болгарія відкрилася для українців: які документи потрібні 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
02.06.2021 889
Еще материалы раздела «Суспільство»