<
НОВИНИ ДНЯ: Байден і Трамп погодилися на два раунди дебатів: коли вони відбудуться  Як приготувати смачні голубці: чим замінити рис у фарші  Потеплішає до +21: Гідрометцентр розповів, на яку погоду очікувати мешканцям Київщини  В Україні знову теплішає: якою буде погода 17 травня  Чи реально мобілізуватися на цивільну посаду в армії: в Міноборони відповіли  Погода в Україні зміниться: синоптик розказала, до чого готуватись  До України повертається потепління: чи скрізь погода потішить 17 травнявсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
02.06.2021 550

У «Ранку з Україною» пластичний хірург розповів, які операції зробила Кім Кардаш'ян, щоб досягти ідеалу

У програмі «Ранок з Україною», яка виходить у будні о 6:30 на каналі «Україна», експерти з’ясовують, який тюнінг дозволяють собі відомі люди. Цього разу під прицілом пластичного хірурга і фотографа опинилась одна з найсексуальніших жінок світу – зірка реаліті-шоу Кім Кардаш'ян.

Прихильники не раз помічали, що навіть у супер емоційні моменти обличчя Кім Кардаш'ян залишається нерухомим. Такий факт викликає думки про те, що зірка встигла зробити пластику.  Проте сама світська левиця запевняє: краса її обличчя і фігури – природні! А чи правда це – з’ясовують професіонали.

Перше, на що звернули увагу експерти – любов блогерки до фотошопу.

«Я думаю, Кім – адепт фотошопу! Вона дуже його любить, постійно обробляє свої фотографії. Вона полюбляє замилювати шкіру, вдаватись до фотопластики – це коли трохи зменшуються чи збільшуються талія та стегна, – зазначив зірковий фотограф Убік Литвин в ефірі «Ранку з Україною». – На зірку працює армія піарників, фотографів, і часто фото з червоних доріжок чи церемоній роблять її ж фотографи, які потім розсилають світлини на телеканали та у видання».

Проте не прокоментувати хірургічні втручання у зовнішність світської левиці неможливо. І експерт запевняє – у цьому випадку ставка була зроблена не на обличчі.

«Її п’ята точка – це продукт роботи хорошого пластичного хірурга. Вона не вставляла імпланти – все це зроблено за допомогою процедури ліпофілінгу, тобто коли свій власний жир вводиться у певну зону, – прокоментував пластичний хірург Андрій Якобчук в ефірі каналу «Україна». – Більше того, зірка зробила пластику грудей. А щодо витонченої талії – це скоріше за все фотошоп».

Та невже знаменитість нічого не робила зі своїм обличчям і у 40 років має такий досконалий вигляд?

«Лише подивіться на цей ідеальний лоб, на відсутність зморшок – тут 100% присутній ботулотоксин, який розгладжує зморшки. До того ж у неї така повна щока – немає переходу. Це говорить про те, що були уколи гіалуронової кислоти або введення того самого жиру, – розповідає хірург. – Були ін’єкції у підборіддя, або ж вставили імплант нижньої щелепи, таким чином підборіддя змінилося – стало гострішим. А от щодо ринопластики, думаю, її не було».

А який би вигляд мала Кім Кардаш'ян, якби не робила хірургічних втручань?

«Вона б старіла по типу птозування. Тобто її м'які тканини інтенсивно опускалися б вниз, уже б з'явилися брилі. Тобто кут і лінія нижньої щелепи не були б настільки окреслені. У неї була б яскраво виражена носогубна складка. Звичайно, зморшки на лобі, у міжбровній області, тому що вона дівчина дуже емоційна, якщо подивитися її інтерв'ю. Але вона знайшла правильного косметолога, правильного хірурга, тому у неї відбувається смарт-старіння», – коментує експерт.

А от збільшена п'ята точка у майбутньому може завдати зірці проблем, адже з віком у всіх жінок вони зменшуються і опускаються – таке чекає і Кім Кардаш'ян.

 

Оценка материала:

5.00 / 1
У «Ранку з Україною» пластичний хірург розповів, які операції зробила Кім Кардаш'ян, щоб досягти ідеалу 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
02.06.2021 550
Еще материалы раздела «Афіша»