<
НОВИНИ ДНЯ: На Марсі сфотографували «шрам» завдовжки 600 км  У забороненій ОПЗЖ думають над створенням нової партії: що кажуть у Бойка  Зеленський відповів, чи запросять Путіна на наступний Саміт миру щодо України  Як приготувати смачний і поживний сендвіч на сніданок: рецепт з Instagram  Коли Собор архангела Гавриїла: історія свята, традиції  Чи відступить спека в Україні: синоптики дали детальний прогноз до кінця тижня  Не "Слуга народу": під яким брендом партія Зеленського може піти на виборивсі новини дня
07.06.2021 553

Apple може відкрити пряме представництво в Києві цього року

Голова Державної митної служби України Павло Рябікін зустрічався з представниками компанії Apple. Компанія планує відкрити пряме представництво в Києві цього року.

Про це Рябікін заявив в інтерв'ю виданню Бабель.

За його словами, у компанії багато митних питань.

"Виявляється, є два типи телефонів: одні для продажу, інші для сервісних центрів - ці телефони дають замість зламаних. Але коли такий телефон перетинає кордон України, для нас він рівно такий же, як інші, хоча насправді - не такий", - пояснив він.

Зазначимо, у березні американська компанія Apple запустила український розділ на своєму офіційному сайті. Основна частина розділу поки доступна лише англійською, проте інше - вже представлено українською мовою.

Оценка материала:

5.00 / 1
Apple може відкрити пряме представництво в Києві цього року 5.00 5 1
Бізнес / Ринки та компанії
07.06.2021 553
Еще материалы раздела «Ринки та компанії»