<
НОВИНИ ДНЯ: Коли у школах Києва продзвенить останній дзвоник: названа дата  Україна може почати отримувати кредитні кошти від США вже у другій половині 2024 року  Коли до України знову повернеться тепло: відповідь метеорологині  Кримському мосту приготуватися? Експерт назвав мету удару ЗСУ по Джанкою  Крига скресла: у США знову згадали про допомогу Україні – коли буде результат  Естонський генерал впевнений, що його країна здобула б перемогу у війні з Росією  Найближча ніч буде найхолоднішою: синоптикиня дала прогноз погоди на вихідні всі новини дня
07.06.2021 539

"Нафтогаз України" збільшить видобуток нафти і газу в Єгипті

Спільне підприємство "Нафтогаз України" і Egyptian General Petroleum Corporation ( EGPC) - Petrosannan Company - затвердило програму зі збільшення видобутку нафти і газу на найближчий фінансовий рік. Серед запланованих робіт продовження кампанії з гідророзриву пластів.

Про це повідомив департамент з комунікацій НАК " Нафтогаз України".

"Підвищення видобутку вуглеводнів, інтенсифікація продуктивності свердловин і нарощування ресурсної бази - все це передбачено програмою розвитку активів Групи "Нафтогаз" в Єгипті на 2021-2022 фінансовий рік", - йдеться в заяві.

Відзначається, що документ був затверджений 6 червня в столиці Єгипту - Каїрі - під час засідання акціонерів підприємства Petrosannan Company - спільного компанії-оператора НАК "Нафтогаз України" і EGPC.

Серед запланованих робіт для нарощування видобутку нафти і газу в Єгипті заводнення нафтових покладів, що дозволить підвищити вилучення вуглеводнів, а також продовження кампанії з гідророзриву пластів для кращого наповнення свердловин.

Для нарощування ресурсної бази вуглеводнів на території Єгипту заплановані сейсморозвідувальні роботи, буріння нових розвідувальних і експлуатаційних свердловин.

Оценка материала:

5.00 / 1
"Нафтогаз України" збільшить видобуток нафти і газу в Єгипті 5.00 5 1
Бізнес / Ринки та компанії
07.06.2021 539
Еще материалы раздела «Ринки та компанії»