НОВИНИ ДНЯ: Через фінансову скруту Трамп почав торгувати Бібліями – The New York Times  Держборг України за місяць скоротився більш ніж на 1 млрд доларів  Переломный момент: генерал розповів, як потрібно діяти в Харкові для знешкодження ворога  У Британії визнали, що не могли б воювати з Росією понад два місяці  Ще буде короткочасне похолодання: синоптикиня розповіла, якої погоди чекати в Україні  Як Україна може досягти ядерного паритету з РФ: нардеп назвав три шляхи  28 березня в Україні стане ще тепліше, у кількох областях - дощі всі новини дня
Бізнес
Економіка
09.06.2021 627

Нафтогаз готується до нового арбітражу з Газпромом

Нафтогаз почав підготовку до нового арбітражного спору з російським Газпромом, повідомив глава НАК Юрій Вітренко в ефірі телеканалу ICTV.

Так, українська компанія почала документування зловживань російської домінуючим становищем на газовому ринку.

"Треба було встановити нові факти порушень, подати скаргу в європейський антимонопольний орган і подати в новий арбітраж. Цим ми зараз займаємося", - сказав Вітренко.

"Ми робили європейські правила для того, щоб за європейськими правилами працювати з Газпромом. А це означає, що інші компанії могли б отримати доступ до транзитних потужностей української ГТС", - нагадав він.

Оценка материала:

5.00 / 1
Нафтогаз готується до нового арбітражу з Газпромом 5.00 5 1
Бізнес / Економіка
09.06.2021 627
Еще материалы раздела «Економіка»