<
НОВИНИ ДНЯ: У Севастополі на ремонті стоять три великі десантні кораблі РФ  "Лінива" паска без вимішування тіста: рецепт, який вдасться у будь-кого  Коли закінчується навчальний рік у школах 2024 року: Міносвіти назвало дату початку літніх канікул  В Україні змінять правила торгівлі алкоголем, сигаретами та пальним  У російській армії рекордне дезертирство з початку війни, - британська розвідка  Бутерброди з оселедцем і буряком на чорному хлібі: рецепт ефектної закуски  Свята в травні: чи будуть в Україні додаткові вихіднівсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
11.06.2021 539

«Ранок з Україною»: експерти розповіли, які прикраси допоможуть у кар’єрному зрості кожному

Кожен третій українець мріє про підвищення на роботі, а кожен п'ятий узагалі бажає мати власну справу. І у цьому можуть допомогти прикраси! Марія Мельник і Григорій Герман у програмі «Ранок з Україною» на каналі «Україна» з’ясували, яке недороге каміння посприяє кар’єрному зростанню і, головне, як його правильно носити.

Виявляється, майже кожен українець купує прикраси, спираючись на їхню красу, та аж ніяк не на користь. Літотерапевт також зазначає – не слід підбирати прикрасу за знаком зодіаку, краще розглядати конкретну ситуацію, обираючи те, що реально привабить успіх у кар’єрі.

«Для будування кар’єри добре працює різновидність яшми: мукоїд, тигрове око, цитрин, пірит, – розповідає літотерапевт Валентина Побєдова у програмі «Ранок з Україною». – Наприклад, мукоїд – це наша опора та стабільність».

І саме мукоїд підійде для тих, хто не впевнений у своїх починаннях. А от для тих, хто рішуче налаштований – цитрин, тигрове око та пірит.

«Якщо ви хочете залучити у своє життя якісь нові ідеї, сміливі рішення, додати певного драйву, запустити новий бізнес-проєкт, змінити роботу чи почати життя з нуля, я рекомендую носити ювелірну прикрасу на великому пальці», – радить астрологиня-екстрасенс Яніна Массіні в ефірі каналу «Україна».

Це може бути каблучка для жінок, а для чоловіків – перстень.

 

Оценка материала:

5.00 / 1
«Ранок з Україною»: експерти розповіли, які прикраси допоможуть у кар’єрному зрості кожному 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
11.06.2021 539
Еще материалы раздела «Суспільство»