<
НОВИНИ ДНЯ: Росія має конкретний план, як зірвати Саміт миру: Зеленський зробив заяву  Як правильно обирати банк для розміщення депозиту: на що звернути увагу  Частину областей накриють дощі, попереджають про грози й туман: погода на 26 квітня  Росія готується до чотирирічної стагнації у сфері СПГ через західні санкції, - Reuters  Мобілізація по-новому: як та кого покарають, якщо не з'явився до ТЦК протягом 60 днів  Хто з українців зможе отримати паспорт за кордоном: перелік категорій чоловіків  Прогноз погоди на 26 квітня: де знову очікуються сильні заморозкивсі новини дня
Бізнес
Економіка
13.06.2021 498

G7 хоче "справедливих податків" у всьому світі

Країни Великої сімки (G7) домовилися направити свої зусилля на поліпшення податкової системи в усьому світі.

Про це йдеться в спільному ком’юніке за результатами саміту, пише Bloomberg.

"Нам потрібна податкова система, справедлива у всьому світі. Ми підтримуємо історичне зобов'язання, прийняте G7 5 червня. Зараз ми продовжимо обговорення для досягнення консенсусу щодо глобальної домовленості про справедливий розподіл податкових прав і амбітного глобального мінімального податку в розмірі не менше 15 відсотків для кожної країни", - йдеться в документі.

Зазначається, що рішення щодо податків повинно бути введено через G20 і Організацію економічного співробітництва і розвитку. Узгодити ці питання повинні на липневій зустрічі міністрів фінансів і керівників центральних банків G20.

Оценка материала:

5.00 / 1
G7 хоче "справедливих податків" у всьому світі 5.00 5 1
Бізнес / Економіка
13.06.2021 498
Еще материалы раздела «Економіка»