НОВИНИ ДНЯ: Через фінансову скруту Трамп почав торгувати Бібліями – The New York Times  Держборг України за місяць скоротився більш ніж на 1 млрд доларів  Переломный момент: генерал розповів, як потрібно діяти в Харкові для знешкодження ворога  У Британії визнали, що не могли б воювати з Росією понад два місяці  Ще буде короткочасне похолодання: синоптикиня розповіла, якої погоди чекати в Україні  Як Україна може досягти ядерного паритету з РФ: нардеп назвав три шляхи  28 березня в Україні стане ще тепліше, у кількох областях - дощі всі новини дня
Політика
Україна
13.06.2021 1317

Названо можливу зарплату викладачів президентського університету

В Україні буде створено президентський університет. В ньому можуть бути зарплати для викладачів з 4 тисяч "доларів або євро".

Про це міністр освіти та науки України Сергій Шкарлет заявив в інтерв'ю виданню "Радіо Свобода".

За його словами, спочатку потрібно написати концепцію.

"Коли з президентом говорили, то він сказав, що ми хоча би для найкращих маємо виконати ту зарплату в ті 4 тисячі, хоча би стартувати з цього. Але це будуть кращі, які спроможні", - заявив Шкарлет.

Раніше Зеленський анонсував створення нового навчального закладу - президентського університету, який має стати справжнім проривом у вищій освіті та забезпечити Україну висококласними фахівцями у провідних галузях науки.

Оценка материала:

5.00 / 1
Названо можливу зарплату викладачів президентського університету 5.00 5 1
Політика / Україна
13.06.2021 1317
Еще материалы раздела «Україна»