<
НОВИНИ ДНЯ: Жителі яких країн готові воювати за свою країну і які у рейтингу українці — опитування  Рецепт рибного супу з лососем  Синоптик назвала точну дату, коли до України повернеться 20-градусне тепло  Інфляція в Україні прискориться: експерти назвали дві причини зростання цін  Україна має найвищу в Європі готовність воювати за свою країну  Весняне тепло повертається: на сході й півдні прогнозують до +27°  Як зміниться чисельність населення в Україні після війни: демографка шокувала прогнозомвсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
15.06.2021 623

У «Ранку з Україною» психологиня дала поради, як змусити чоловіка працювати

У програмі «Ранок з Україною» на каналі «Україна» з ведучими Лілією Ребрик і Анатолієм Анатолічем виходить нова корисна рубрика «Жити легко з Адамовою». Психологиня Олена Адамова разом із командою ранкового шоу відповість на найпоширеніші питання жінок у сфері стосунків, самореалізації, самооцінки, пошуку себе і призначення. Експерт розповіла, що робити, якщо жінка працює, а чоловік цілими днями лежить на дивані.

Психологиня зазначає – для сучасної жінки працювати на рівні з чоловіками, а часом навіть заробляти більше – нормальна практика. Проте пасивність партнера може призвести до того, що головним годувальником в родині буде саме жінка.

«Звичайно, є випадки, коли чоловік тимчасово не може працювати: хвороба, аварія чи серйозні проблеми в бізнесі. Але якщо ми говоримо про депресію, розгубленість, карантин чи кризу – це не підстави для чоловіка відмовлятись від роботи. Адже ви працюєте, тому і він теж може», – коментує психологиня Олена Адамова в ефірі каналу «Україна».

У такому випадку експерт радить:

-           дати чоловікові таку порцію визнання і захвату його талантами і можливостями, щоб спровокувати його працювати. Та зменшити оберти в заробітку, адже коли людина нічого не робить, розуміє, що це стає для неї зручним.

-           попросіть пораду у свого чоловіка або звертайтесь за допомогою. Не робіть все самотужки – всі фінансові та господарські обов’язки діліть між собою. Інакше ризикуєте дійти до того, що все буде закріплено за вами, і винними у цьому будете лише ви.

«Але якщо вам подобається ваша робота, незважаючи на те, що працюєте і заробляєте ви більше, ніж чоловік, до того ж вам комфортно і легко з вашим обранцем, не дозволяйте соціуму красти цей кайф – не звертайте уваги на їхні коментарі», – радить психологиня.

Оценка материала:

5.00 / 1
У «Ранку з Україною» психологиня дала поради, як змусити чоловіка працювати 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
15.06.2021 623
Еще материалы раздела «Афіша»