<
НОВИНИ ДНЯ: Буданов розкрив план зі знищення путінської армії в Україні  Допомога Україні від США: згідно з законопроєктом американська влада має розробити довгострокову стратегію підтримки  Перед вихідними дощів в Україні поменшає, але тепліше не стане  Чи зберігає Україна суверенітет та чи здатна ухвалювати власні рішення: думка громадян  Синоптики попереджають про сильні заморозки: де і коли суттєво знизиться температура  Україну накрило сильне похолодання: де 19 квітня будуть дощі, сніг та заморозки  Чехія планує передати Україні півтора мільйона снарядів до кінця року, - прем'єрвсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
18.06.2021 623

«Головна тема»: Провокація в лікарнях - як і де медики вимагають хабарі?

В суботу, 19 червня, в суспільно-резонансному проєкті «Головна тема. Перезавантаження» з Оленою Кот на каналі «Україна», вперше на телебаченні проведуть рейд-провокацію державними лікарнями і з’ясують, скільки медики просять за послуги, які відтепер мають надавати безкоштовно.

Коли Ліна з Черкащини привезла до лікарні доньку з гострим апендицитом, і уявити не могла, що з неї вимагатимуть чималі гроші за операцію, яку насправді мають робити державним коштом! А у Валентини з Київщини просили хабар за мамографію. Та коли жінка наступного дня зробила обстеження безплатно, результати їй не віддали – мовляв, лише хто платить, отримує плівку на руки.

«Головна тема» вирішила розібратися, як і де медики беруть хабарі, і влаштувала ексклюзивний рейд українськими лікарнями. Команда проєкту разом з дітьми під прикриттям навідається до обласної дитячої лікарні, де з Ліни вимагали гроші за операцію доньки і спробують спіймати недоброчесних медиків на гарячому. Такої провокації – заради вашого здоров'я – ще ніхто не робив! Глядачі дізнаються, за які послуги в лікарні українці не мають платити ні копійки, і куди дзвонити, якщо у вас просять гроші.

Окрім того, у програмі проведуть наймасштабнішу експертизу рафінованої та нерафінованої соняшникової олії найпопулярніших марок та з’ясують, яка різниця між олією за 60 і за 200 гривень, і за яку не варто переплачувати. А ще в проєкті пояснять, в чому причина стрімкого здорожчання соняшникової та спрогнозують, скільки коштуватиме олія цього літа – після врожаю 2021.

У новому випуску організують несподіваний соціальний експеримент, в ході якого дві акторки перевтіляться у злодіїв, а пенсіонерка пані Віра – у їх жертву, аби перевірити, скільки перехожих не побоїться зупинити кишенькових крадіїв у людних місцях – в супермаркеті, транспорті та просто посеред гамірливої вулиці!

Ще один унікальний експеримент «Головної теми» продемонструє, які засоби найефективніші у боротьбі проти випадіння волосся і ранньої сивини. Для цього 6 добровольців випробують на собі спеціальні маски, вітаміни і бабусині рецепти, та перевірять, що з цього реально працює. У випуску розкажуть, скільки коштує пересадка волосся в Україні і за кордоном, і як відбувається ця операція.

Також журналісти проєкту розкриють найзухваліші схеми, за якими обдурюють українських туристів на відпочинку. Зокрема, разом з приватним детективом допоможуть ведучому новин «Сьогодні» Ігорю Пупкову знайти автошахраїв, які виманили з нього 14 тисяч гривень за оренду неіснуючого авто.

Як вберегтися від туристичних аферистів та орендувати реальне і охайне житло чи справне авто, а не подарувати шахраям усе зароблене на відпустку? З’ясують у проєкті наймасштабніших експериментів та несподіваних викриттів – «Головній темі. Перезавантаження»!

 

Оценка материала:

5.00 / 1
«Головна тема»: Провокація в лікарнях - як і де медики вимагають хабарі? 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
18.06.2021 623
Еще материалы раздела «Афіша»