НОВИНИ ДНЯ: Як тушкувати капусту в каструлі, з м'ясом на сковорідці, скільки часу потрібно для її приготування  Ціна як за оренду. Українці частіше купують квартири в новобудовах  Синоптики дали прогноз на 6 жовтня в Україні: де чекати зливи  Макрон розкритикував подвійні стандарти щодо війни в Україні та на Близькому Сході  Як тушкувати капусту, щоб було смачно навіть без м'яса: рецепт із книжок  Осінь готує сюрприз: в Україні різко зміниться погода — огляд  Росіяни встановлюють на "найкращі" танки Путіна триповерхову броню, але все марно – Forbesвсі новини дня
Політика
Україна
18.06.2021 526

Україна не денонсує "Мінськ" - Данилов

Україна мінські угоди скасовувати не буде. Влада, як і раніше, виступає за переговори і припинення бойових дій.

Про це заявив секретар Ради національної безпеки й оборони (РНБО) Олексій Данилов в ефірі телеканалу 1+1.

"Ми їх (мінські угоди, - ред.) не денонсуємо. З мінськими угодами треба працювати. Інших немає. Але треба розуміти, що виконати їх у тому вигляді, як вони є, ... (неможливо, - ред.)", - сказав секретар РНБО.

Також він додав, що неможливо провести вибори "з наявністю російських танків, генералів й офіцерів на нашій українській території".

Він наголосив, що Україна виступає за припинення війни і наполягає на подальших переговорах, "щоб не вбивали наших хлопців".

Оценка материала:

5.00 / 1
Україна не денонсує "Мінськ" - Данилов 5.00 5 1
Політика / Україна
18.06.2021 526
Еще материалы раздела «Україна»