<
НОВИНИ ДНЯ: Як польська молодь ставиться до українців: опитування  Поїзди та автобуси. Як доїхати з України до найближчих аеропортів  Путін та Сі Цзіньпін намагаються "проштовхнути" свою ідею закінчення війни в Україні  На вихідних в Україні потеплішає, але в багатьох регіонах пройдуть дощі  Від 18 травня для чоловіків зміняться правила перетину кордону: без якого документа не випустять  Рейтинг банків: де найбільше грошей українців  Прогноз погоди на 18-19 травня: де можливі дощі Температура повітря підвищиться.всі новини дня
Політика
Україна
19.06.2021 643

Збройні формування Росії обстріляли ЗСУ й отримали вогонь у відповідь

Російсько-окупаційні війська продовжують обстрілювати позиції Збройних сил України на Донбасі, й українські бійці змушені відкривати вогонь у відповідь.

Згідно вечірнього зведення штабу ООС, від початку доби 19 червня було зафіксовано 3 порушення режиму припинення вогню.

Зокрема, поблизу Луганського ворог вів вогонь зі станкових протитанкових, автоматичних станкових і ручних протитанкових гранатометів.

А біля населених пунктів Зайцеве та Жовте у суботу зафіксували прольоти ворожих безпілотних літальних апаратів типу "Орлан-10" із перетином лінії розмежування. У штабі уточнили, що БПЛА противника були вчасно подавлені засобами РЕБ.

Внаслідок ворожого вогню бойових втрат серед військовослужбовців ООС немає. На обстріл російсько-окупаційних військ воїни Збройних сил України відкрили вогонь у відповідь.

Оценка материала:

5.00 / 1
Збройні формування Росії обстріляли ЗСУ й отримали вогонь у відповідь 5.00 5 1
Політика / Україна
19.06.2021 643
Еще материалы раздела «Україна»