<
НОВИНИ ДНЯ: Уряд Британії занепокоєний через злочинну діяльність російських шпигунів  Чи зможе Україна повернути усю свою окуповану Росією територію: оцінка аналітиків США  Що додати до паски щоб вона довго не черствіла, як її зберігти свіжою  На близькій до Землі планеті може існувати життя - сенсаційне відкриття вчених  У Харкові змінять назву двом станціям метро  ЗМІ опублікували мирний договір між Україною та РФ, узгоджений на початку 2022 року  Булгур із грибами: дуже швидкий рецептвсі новини дня
Політика
Україна
25.06.2021 836

Зеленського звинуватили в держзраді

Президент України Володимир Зеленський під час крайнього інтерв'ю ще раз прокоментував зрив спецоперації по затриманню представників ПВК "Вагнера". Зі слів глави держави можна зрозуміти, що влада таки причетна до цього.

Це неабияк обурило політсили в парламенті. У "Європейській солідарності" після цього звинуватили Зеленського в державній зраді, повідомляє ZN.ua.

"Ви фактично виступили із явкою з повинною. Cам зателефонував шістці Путіна Лукашенку і все розповів. В інтерв’ю ви багато говорили про державну зраду — і у цьому геніальному розслідуванні вийшли самі на себе", — йдеться в заяві "Євросолідарності".

Інтерв'ю президента прокоментували також у "Голосі". Там наголосили, що така позиції Зеленського дисонує з усім, про що представними влади заявляли раніше. Після цього критично необхідно створити ТСК та розпочати неупереджене розслідування по справі "вагнерівців".

"Члени ПВК «Вагнер» в першу чергу були потрібні нам, оскільки вони воювали проти нашої країни, а не наших партнерів, яких звинувачують в ОП. Затримання вагнерівців було б вагомим доказом присутності збройних сил Росії на Донбасі", — зазначає депутат "Голосу" Роман Костенко.

29 липня 2020 року в Білорусі затримали 33-х іноземних громадян, які опинилися бойовиками «Вагнера». Вони прибули з Росії та оселилися в санаторії під Мінськом. Українські спецслужби готували масштабну операцію по затриманню групи бойовиків ПВК Вагнера, для чого виманили їх в Білорусь, але операція зірвалася.

Оценка материала:

5.00 / 1
Зеленського звинуватили в держзраді 5.00 5 1
Політика / Україна
25.06.2021 836
Еще материалы раздела «Україна»