<
НОВИНИ ДНЯ: Глазур для паски: 11 хитрощів для ідеального приготування  Коли Поливаний понеділок 2024 року: дата, історія та звичаї свята  Тепле, проте не спекотне: синоптикиня розповіла, чого чекати від погоди цього літа  Україна посилить дальні удари по Росії – командувач британської армії  Які дріжджі найкраще використовувати для випікання паски  Перед вихідними в Україні будуть дощі та грози: де знадобиться парасолька   Скільки заробляють українці у Польщі: нове дослідженнявсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
02.07.2021 907

«Ранок з Україною»: психологиня розповіла, як повернути мотивацію у своє життя

В авторській рубриці «Жити легко з Адамовою» програми «Ранок з Україною» на каналі «Україна» психологиня і коуч Олена Адамова розповіла, що робити, якщо вас ніщо не мотивує.

«Якщо глобальне задоволення зникло з вашого життя, то звичайно, вас нічого не мотивує. Та насправді – це про певний важливий момент, у якому ви відчуваєте незадоволеність, і він вплинув на ваше життя», – пояснює психологиня і коуч Олена Адамова в ефірі каналу «Україна».

Експерт зазначає – всього кілька порад зможуть змінити ваше життя на краще.

-           позбутись проблеми. Слід зрозуміти, що вам болить, у чому ви відчуваєте невдоволення або яку маєте нереалізованість. Приберіть це зі свого життя, розформуйте або замініть.

-           правильні акценти. Хибна думка, що мотивувати має лише матеріальний результат – гроші ще нікого не зробили щасливим. Мотивація має бути в примітивних речах.

-           самостійна мотивація. Вигадайте 5 речей на день, які допоможуть повернути в життя мотивацію. Вони мають складатись із пунктів, які приносять вам задоволення і радують вас.

«В житті найголовніше – саме життя! Навчіться отримувати від нього задоволення для того, щоб воно радувало і балувало вас. Нехай це і буде для вас найголовнішою мотивацією», – коментує Олена Адамова у програмі «Ранок з Україною».

 

Оценка материала:

5.00 / 1
«Ранок з Україною»: психологиня розповіла, як повернути мотивацію у своє життя 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
02.07.2021 907
Еще материалы раздела «Суспільство»