НОВИНИ ДНЯ: Нові акцизні ставки на сигарети в євро є важливою євроінтеграційною вимогою, - експерт  Україну знову накриє дощ і сильний вітер: прогноз погоди на 29 березня  Експерт пояснив, чому ЗСУ важливо бити по аеродромах РФ на окупованих територіях  Наступ Росії: генерал Годжес оцінив, чи реальний прорив окупантів вглиб України  Заява Макрона про відправку військ в Україну розлютила чиновників Вашингтона, - Вloomberg  В Києві очікуються сильні пориви вітру: містянам дали важливі поради  Через фінансову скруту Трамп почав торгувати Бібліями – The New York Timesвсі новини дня
Бізнес
Економіка
12.07.2021 577

Коболєв пояснив величезні премії в Нафтогазі на тлі збитків

Екс-глава Нафтогазу Андрій Коболєв пояснив, за що чиновники компанії отримали торік багатомільйонні премії, хоча НАК зазнав мільярдних збитків.

Про це він розповів в інтерв'ю Liga.net, опублікованому в понеділок, 12 липня.

За даними ЗМІ, в 2020 році правління і директори Нафтогазу отримали 30 млн доларів премій, незважаючи на збитки в 19 млрд гривень.

"Тому що менеджмент Нафтогазу за підсумками 2020 року виконав усі головні поставлені перед ним завдання. Хто виконав добре, хто погано. Все зафіксовано в системі управління талантами", - пояснив Коболєв.

За його словами, кожен з директорів і членів правління компанії отримав премії в межах максимально дозволеного ліміту, який прописаний в контракті кожного співробітника.

Також Коболєв заявив, що Нафтогаз виконав свої зобов'язання щодо чистих грошових переказів у бюджет на 100%.

Оценка материала:

5.00 / 1
Коболєв пояснив величезні премії в Нафтогазі на тлі збитків 5.00 5 1
Бізнес / Економіка
12.07.2021 577
Еще материалы раздела «Економіка»