<
НОВИНИ ДНЯ: Військовий облік українців за кордоном: як оновити свої дані для ТЦК та що загрожує у разі відмови  Скільки українців можуть отримати право на новий статус у Чехії  Коли пілоти, які вирушили на навчання до Британії, сядуть за штурвал F-16: відповідь Євлаша  Синоптики попереджають про сильні заморозки: де і коли суттєво знизиться температура  МВФ оцінив кількість населення України та дав прогноз на найближчі роки  Актив для інвестицій та платіжний інструмент. Що таке криптовалюта  Україну накрило сильне похолодання: де 19 квітня будуть дощі, сніг та заморозкивсі новини дня
Життя та Стиль
Спорт
15.07.2021 920

Adidas представляє офіційний Інтернет-магазин в Україні

Adidas представляє офіційний Інтернет-магазин adidas.ua.

В асортименті adidas.ua представлені всі колекції: adidas Performance, adidas Originals, adidas by Stella McCartney, adidas Core, а також дитячий асортимент adidas Kids.

Учасники програми лояльності adidas Universe, можуть накопичувати бали і отримати знижку до 20%, згідно з умовами Програми лояльності.

Для нових клієнтів створені максимально комфортні умови для замовлення товарів і оформлення доставки в Інтернет-магазині adidas.ua.

Термін доставки замовлень займає 1-2 дні, в залежності від регіону.

 

Про бренд

аdidas – автентичний спортивний бренд, відомий пристрастю до інновацій і надихаючий атлетів на нові досягнення. Креативність - головна рушійна сила adidas: бренд закликає атлетів мислити нестандартно в грі і повсякденному житті, тому що ми віримо, що спорт має силу змінювати життя людей.

Головна мета adidas – розробляти кращі продукти, надавати споживачам висококласні послуги і унікальний досвід, надихаючи їх пробувати нове і створювати майбутнє спорту разом з нами.

 

Сторінка adidas в соціальних мережах:

https://www.instagram.com/adidasukraine/

Оценка материала:

5.00 / 1
Adidas представляє офіційний Інтернет-магазин в Україні 5.00 5 1
Життя та Стиль / Спорт
15.07.2021 920
Еще материалы раздела «Спорт»