<
НОВИНИ ДНЯ: Байден і Трамп погодилися на два раунди дебатів: коли вони відбудуться  Як приготувати смачні голубці: чим замінити рис у фарші  Потеплішає до +21: Гідрометцентр розповів, на яку погоду очікувати мешканцям Київщини  В Україні знову теплішає: якою буде погода 17 травня  Чи реально мобілізуватися на цивільну посаду в армії: в Міноборони відповіли  Погода в Україні зміниться: синоптик розказала, до чого готуватись  До України повертається потепління: чи скрізь погода потішить 17 травнявсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
17.07.2021 653

В Україні під час п'ятого етапу вакцинації дозволять щепити дітей

В Україні під час п'ятого етапу вакцинації від коронавируса дозволять щепити дітей. Про це заявив керівник національної програми імунізації, завідувач відділом імунізації Центру громадського здоров'я МОЗ Олександр Заїка під час національного діалогу про вакцинацію "Між хвилями".

За його словами, для дітей 12-16 років будуть використовувати вакцину Pfizer, повідомляє ЛІГА.net.

"Буде чіткий алгоритм, в яких випадках повинні віддати перевагу. Наприклад, дитина їде за кордон на навчання, на змагання, на якісь конкурси, і ця подорож за кордон передбачає дві вакцинації від коронавирусной хвороби ... Дитина 12+, наприклад, об'єднується з членами сім'ї і їде за кордон або до них виїжджає – діє цей же алгоритм ", – сказав Заїка.

Дитина у віці 12+, яка отримала першу дозу за кордоном, другу може отримати в Україні.

2 липня головний санлікар Ігор Кузин заявив , що Міністерство охорони здоров'я розглядає варіант вакцинації від COVID-19 дітей від 12 років. У МОЗ поки хочуть щепити тільки дітей, які мають супутні захворювання або високі ризики, пов'язані з коронавірусів.

Оценка материала:

5.00 / 1
В Україні під час п'ятого етапу вакцинації дозволять щепити дітей 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
17.07.2021 653
Еще материалы раздела «Суспільство»