<
НОВИНИ ДНЯ: Освіта мрії. Як школярам з України вступити до Гарварду і що для цього потрібно  Чи довіряють українці офіційним повідомленням про війну: дані опитування  На вихідних в Україні дощитиме, на сході вдень до +22°  Коли у школах Києва продзвенить останній дзвоник: названа дата  Україна може почати отримувати кредитні кошти від США вже у другій половині 2024 року  Коли до України знову повернеться тепло: відповідь метеорологині  Кримському мосту приготуватися? Експерт назвав мету удару ЗСУ по Джанкоювсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
23.07.2021 573

«Ранок з Україною»: ТОП-3 поради психолога, як знайти своє призначення у житті

Психологиня і коуч Олена Адамова в авторській рубриці «Жити легко з Адамовою» відповідає на найпопулярніші питання українців. У програмі «Ранок з Україною» на каналі «Україна» екпертка розповіла, як зрозуміти, яка справа – ваша і що принесе вам не лише задоволення від роботи, а й гарний заробіток.

«Я не сприймаю цих тренерів і експертів, які з екранів телевізорів закликають йти до них на курси на тему «Де знайти своє призначення?» – коментує психологиня і коуч Олена Адамова в ефірі каналу «Україна». – Призначення – це те, що ви робите з максимальним задоволенням, цікавістю і радістю».

Щоб точно знати, чим краще займатись у житті, треба:

прописати досягнення. Навіть те, що, на вашу думку, вміють робити всі: гарно читати вірші, досконало володіти однією чи кількома мовами, розбиратись у математиці чи фізиці або смачно готувати. Випишіть все, що ви робите добре і з задоволенням! Гроші платять за задоволення і за користь.

запитайте у друзів та знайомих, з чим ви асоціюєтесь. Уточніть, в якій темі ви можете бути корисними і в чому друзі проситимуть вашої поради. Ви будете шоковані, бо люди асоціюватимуть вас з іншими речами, аніж ви самі.

перегляньте історію пошуку в інтернеті. Подивіться, що ви переглядаєте у вільний час – там і є ваша душа.

«Не ставтесь до всього скептично, мовляв «всі так можуть» – ні! Просто для вас це природньо, а значить цим ви можете приносити користь іншим. Шукайте цю священну чашу Грааля всередині себе і не слідкуйте за чужими досягненнями. Працюйте над своїми талантами і покращуйте свої сильні сторони, розвивайте їх і тоді ви будете приречені на успіх у своєму призначенні», – радить психологиня.

Дивіться програму «Ранок з Україною» у будні о 6:30 на каналі «Україна».

 

Оценка материала:

5.00 / 1
«Ранок з Україною»: ТОП-3 поради психолога, як знайти своє призначення у житті 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
23.07.2021 573
Еще материалы раздела «Афіша»