<
НОВИНИ ДНЯ: НАТО звинуватила Росію в гібридних діях в Європі: жорстка заява Альянсу  Чотири основних фронти: генерал Маломуж назвав найгарячіші напрямки у травні  Смачна мокра паска до святкового столу: усі гості будуть запитувати рецепт  Напад РФ на НАТО: в ГУР оцінили, за скільки днів Кремль може захопити країни Балтії  Потенційне створення ПВК в Україні: нардеп пояснив важливий нюанс  Чи може війна в Україні закінчитися найближчим часом: у розвідці США оцінили  Паска від Лілії Цвіт: давній рецепт господиньвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
24.07.2021 512

У Великій Британії виявили новий штам коронавірусу

Фахівці агентства Суспільної охорони здоров’я Англії (PHE) повідомили про виявлення нової мутації коронавірусу COVID-19, яка отримала назву B.1.621.

Про це повідомляє The Mirror.

Наразі точно підтверджено 16 нових випадків зараження — всі вони були виявлені у людей, які їздили за кордон. Докази початку поширення всередині Британії в наразі відсутні.

Фахівці продовжують вивчати вірус, щоб зрозуміти, які властивості він придбав після мутації. Також невідомо, як на нову мутацію впливає вакцина.

11 травня ВООЗ класифікувала варіант коронавірусу B. 1.617 (Дельта), який був виявлений в Індії, як «тривожний». Там заявили, що є докази того, що цей штам є більш заразним і, ймовірно, нечутливим до антитіл. Штам Дельта викликає більш серйозні симптоми, зокрема біль у животі, нудоту, блювоту, втрату апетиту, втрату слуху та болі в суглобах.

Оценка материала:

5.00 / 1
У Великій Британії виявили новий штам коронавірусу 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
24.07.2021 512
Еще материалы раздела «Суспільство»