<
НОВИНИ ДНЯ: На 26 квітня в Україні прогнозують дощі та грози  Виробник модного одягу Hugo Boss продасть бізнес у Росії  Заплатити чи гальмувати: який штраф загрожує водію за перевищення швидкості  Коли білоруський диктатор піде "на спокій": відповідь Лукашенка  В Україні 26 квітня дощі та грози, на південному сході прогріє до 26°  Росія має конкретний план, як зірвати Саміт миру: Зеленський зробив заяву  Як правильно обирати банк для розміщення депозиту: на що звернути увагувсі новини дня
Бізнес
Економіка
25.07.2021 539

США виділяють Україні $750 млн на рік - Кент

Влада США виділяє на підтримку України близько 750 млн доларів на рік. При цьому Київ підтримують представники обох провідних партій - і демократи, і республіканці.

Про це сказав в інтерв'ю Радіо Свобода тимчасовий повірений у справах США в Україні, заступник помічника держсекретаря США з питань Європи та Євразії Джордж Кент.

"Я думаю, що у нас (в США - ред.) дуже надійний фундамент підтримки. Щорічно наш Конгрес виділяє кошти для підтримки України в різних галузях - до 750 млн доларів на рік. Мабуть, є чотири, максимум п'ять, інших країн, які отримують таку підтримку від нас щорічно. І це не залежить від того, хто сидить в Білому домі. І демократи, і республіканці разом підтримують Україну. І я думаю, що це не залежить від адміністрації, чиновників, що працюють з Україною", - сказав він.

Кент наголосив, що успіх України є важливим не тільки для цієї країни, а й для всього регіону.

"І це наша обіцянка, і наша спільна робота з українцями. І президент Джо Байден, коли він був віце-президентом, приїздив сюди шість разів. Це означає, що ніколи в історії США не було президента, який розбирався б в справах України краще, ніж президент Байден", - додав Кент.

Оценка материала:

5.00 / 1
США виділяють Україні $750 млн на рік - Кент 5.00 5 1
Бізнес / Економіка
25.07.2021 539
Еще материалы раздела «Економіка»