<
НОВИНИ ДНЯ: Буданов розкрив план зі знищення путінської армії в Україні  Допомога Україні від США: згідно з законопроєктом американська влада має розробити довгострокову стратегію підтримки  Буданов анонсував нові атаки на РФ: Маємо показати, що Путін не може захистити росіян  Зеленський звернувся до лідерів країн ЄС: треба переграти Путіна в рішучості  Оладки з капустою: рецепт від Євгена Клопотенка  Розкрита одна з таємниць виникнення життя на Землі – дослідження  Виробник Iris-T анонсував передачу Україні ще однієї ЗРК найближчими тижнямивсі новини дня
26.07.2021 623

На приміських маршрутах Києва подорожчає проїзд

Вартість проїзду у громадському транспорті Київської області з вересня може зрости на 10 - 18%.

Про це у коментарі Укрінформу повідомив керівник Асоціації автоперевізників Київщини Олексій Павленко.

"Подорожчання вартості проїзду на Київщині може відбутися з вересня, на деяких маршрутах подорожчання становитиме від 10 до 15%. Також на маршрутах, де так і не відновився пасажиропотік, подорожчання може скласти 18%", - сказав він.

Серед причин подорожчання Павленко назвав спад пасажиропотоку, складне фінансове становище перевізників унаслідок пандемії коронавірусу, відсутність підтримки з боку держави та подорожчання пального.

Також він нагадав, що приватні перевізники, згідно з українським законодавством, самостійно можуть змінювати вартість проїзду.

Крім того, зауважимо, що деякі перевізники Київщини підвищили ціни на проїзд уже зараз. Так, у напрямку Ірпеня, Гостомеля, Бучі - з 23 до 27 грн.

Оценка материала:

5.00 / 1
На приміських маршрутах Києва подорожчає проїзд 5.00 5 1
Бізнес / Ринки та компанії
26.07.2021 623
Еще материалы раздела «Ринки та компанії»