<
НОВИНИ ДНЯ: США оголосили новий пакет допомоги Україні: що в ньому  Не лише Patriot. У Повітряних силах розповіли, поставок яких засобів ППО чекає Україна  У Севастополі на ремонті стоять три великі десантні кораблі РФ  "Лінива" паска без вимішування тіста: рецепт, який вдасться у будь-кого  Коли закінчується навчальний рік у школах 2024 року: Міносвіти назвало дату початку літніх канікул  В Україні змінять правила торгівлі алкоголем, сигаретами та пальним  У російській армії рекордне дезертирство з початку війни, - британська розвідкавсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
26.07.2021 750

«Співають всі!»: Ніна Матвієнко зізналась, як відреагувала на рішення сина стати ченцем

Канал «Україна» готує для своїх глядачів нове вокальне шоу «Співають всі!», прем'єра якого відбудеться 21 серпня. Проєкт здивує своїми масштабами, адже вперше в історії українського телебачення судити учасників буде журі зі 100 музичних експертів. Серед них – народна артистка України Ніна Матвієнко. На знімальному майданчику вона розповіла про зміцнення організму, а також про свого старшого сина Івана, який пішов у монастир.

Ніна Матвієнко з чоловіком, художником Петром Гончаром виховали трьох дітей – синів Івана і Андрія, а також доньку Антоніну. За словами народної артистки, старший син давно готував батьків до того, що збирається стати ченцем – він їздив із групами та молодшим братом у монастирі.

«Коли старший син щось вирішив, то він йде до кінця. Але, якби батько і мати не дали благословення, то він би не пішов у монастир. Ми з батьком його благословили. Його віра сильна, і можливо, завдяки його молитвам, все у нас в родині добре, всі живі-здорові. До того ж, син бере участь у реставрації старовинного храму. Я допомагаю у відновленні архітектурного пам'ятника матеріально. Ми повинні зберегти велич минулого, щоб спасти душу», – розповіла Ніна Матвієнко на знімальному майданчику каналу «Україна».

Також артистка поділилася секретом, що допомагає їй зміцнювати організм і залишатися в доброму дусі. Виявляється, Ніна Митрофанівна п'є часникову воду і медитує – їй подобається слухати звуки води.

Як повідомлялося раніше, розважальний проєкт за британським форматом All Together Now вперше вийшов на телеканалі BBC у 2018 році і за короткий час здобув популярність серед глядачів таких країн світу, як Італія, Франція, Австралія, Нідерланди, Бразилія, Данія, Польща та інші. Україна стала вісімнадцятою країною, у якій виходитиме це музичне шоу. Переможець проєкту «Співають всі!» отримає грошовий приз у розмірі півмільйона гривень. Ведучим вокального шоу став Володимир Остапчук.

Дивіться прем'єру грандіозного шоу «Співають всі!» в суботу, 21 серпня, на телеканалі «Україна».

 

Оценка материала:

5.00 / 1
«Співають всі!»: Ніна Матвієнко зізналась, як відреагувала на рішення сина стати ченцем 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
26.07.2021 750
Еще материалы раздела «Афіша»