<
НОВИНИ ДНЯ: В Україні можна отримати водійські права ще до повноліття, але є нюанс  Нафтопереробка в РФ впала до майже річного мінімуму через дронові атаки, - Bloomberg  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепло  Яка кількість населення в Україні буде 2050 року: демографи шокували прогнозом  Наближений до Путіна олігарх виведе частину бізнесу з Росії через вплив санкцій  Новий закон про мобілізацію: хто втратить відстрочку та які зміни для її отримання  Синоптикиня Наталка Діденко попередила про потужні дощі та повідомила, коли потеплішаєвсі новини дня
Бізнес
Економіка
01.08.2021 463

Біткойн подорожчав до максимуму з середини травня

Біткойн подорожчав у неділю, 1 серпня, до 42 606 доларів, найвищого рівня з 18 травня. Найбільша криптовалюта в світі продовжує набирати обертів.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на агентство Bloomberg.

Біткойн, який протягом декількох тижнів мав тенденцію до зниження в порівнянні з рекордом середини квітня близько 65 тисяч доларів, тепер зростає більше тижня. Підтримуючі коментарі Ілона Маска і Кеті Вуд допомогли вивести його з тенденції до зниження. Допомогли також заяви Amazon, пов'язані з цифровими активами, і пов'язані з цим спекуляції.

Едвард Мойя, старший аналітик ринку Північної Америки в Oanda Corp., висловив застереження щодо недавнього ривка. "Роздрібний інтерес високий, тоді як інституційний інтерес дещо відстає і потребує нових схвалень", - сказав він.

"Буде не дивно, якщо біткойн розширить торговий діапазон від 30 тисяч до 42 тисяч доларів і спробує досягти 45 тисяч доларів. Однак для того, щоб перевищити 50 тисяч доларів, біткойнов будуть потрібні певні зусилля. Тільки остаточний прорив вище 50 тисяч доларів приверне нові потоки і сигналізує про зміну більш широкого напрямку ринку", - сказав Панкадж Балані, генеральний директор біржі криптодерівативів Delta Exchange.

Оценка материала:

5.00 / 1
Біткойн подорожчав до максимуму з середини травня 5.00 5 1
Бізнес / Економіка
01.08.2021 463
Еще материалы раздела «Економіка»