<
НОВИНИ ДНЯ: Україна отримає перші снаряди від чеської ініціативи пізніше, ніж очікувалося: нові терміни  Сніг не лише в Карпатах. Синоптик дала прогноз на 19 квітня в Україні  Коли фронт відчує американську допомогу? Оптимістичний і песимістичний сценарії  Боррель пояснив, чому США не збиватимуть російські ракети над Україною  Місія Juno NASA відобразила вулканічний світ супутника Юпітера  "Погрілися, пора померзнути": синоптик прогнозує потужну негоду в Україні  Як F-16 вплинуть на перебіг війни в Україні: Євлаш поясниввсі новини дня
Життя та Стиль
Дозвілля
10.08.2021 926

Анастасія Приходько розповіла, як їй вдалося схуднути на 20 кг за три місяці після пологів

24 серпня о 17:40 телеканал «Україна» покаже грандіозне шоу «З Днем народження, Україно!» На сцену концерту вийдуть найпопулярніші артисти, щоб виконати улюблені пісні українців і привітати глядачів з 30-річчям незалежності нашої країни. За лаштунками концерту відома співачка Анастасія Приходько зізналась, яка система харчування дозволила їй за кілька місяців позбутись 20-ти кілограмів та чому артистка відмовляється від занять спортом.

382502_10.08.21

У святковому шоу «З Днем народження, Україно!» співачка Анастасія Приходько виконає хіт 90-х, пісню «Так просто» із репертуару Ірини Білик. На знімальному майданчику шоу мати трьох дітей зізналась, завдячуючи якій системі харчування змогла схуднути на 20 кілограмів.

«Не буду вам брехати, жодних особливих дієт не дотримувалась. Це все «дієта» для грудного вигодовування – їм все варене чи приготоване на парі. Харчуватись треба за спеціальним графіком, по годинах. Так, щоб до організму потрапили всі потрібні мікроелементи. Я так втомилась від цього, адже пішов 4-й місяць, а я продовжую харчуватись по цих табличках. І як результат, кілограми зникають самі собою», – зізналась Анастасія Приходько за лаштунками грандіозного шоу «З Днем народження, Україно!»

Крім того, Анастасія Приходько розповіла, чи додає до такого харчування спортивні вправи:

«Мені тільки цього не вистачає! Ні, спортом я не займаюсь! Це трохи не моє», – поділилась артистка за лаштунками святкового концерту каналу «Україна».

Нагадаємо, у масштабному шоу «З Днем народження, Україно!» глядачі каналу «Україна» також побачать вражаючі виступи VERKA SERDUCHKA, Олі Полякової, Олега Винника, NK, Наталії Могилевської, MONATIK, Макса Барських, Павло Зібров, TAYANNA, Артема Пивоварова, Руслани, ALEKSEEV, Ірини Білик, Олі Цибульської, SLAVA KAMINSKA, Арсена Мірзояна, Lida Lee, гуртів DZIDZIO, KAZKA, «ВВ», «БЕZ ОБМЕЖЕНЬ», Go A, KADNAY.

Дивіться грандіозне шоу «З Днем народження, Україно!» 24 серпня о 17:40 в ефірі каналу «Україна».

Оценка материала:

5.00 / 1
Анастасія Приходько розповіла, як їй вдалося схуднути на 20 кг за три місяці після пологів 5.00 5 1
Життя та Стиль / Дозвілля
10.08.2021 926
Еще материалы раздела «Дозвілля»