НОВИНИ ДНЯ: Держборг України за місяць скоротився більш ніж на 1 млрд доларів  Переломный момент: генерал розповів, як потрібно діяти в Харкові для знешкодження ворога  Українські облизні: старовинні смаколики, якими ласували наші бабусі та дідусі  Засоби для цього є. В Повітряних силах розповіли, як збивають "Циркони"  Кому потрібно хвилюватися в Кабміні: політолог — про кадрові перестановки найближчим часом  Військові аналітики про російську ракету "Циркон": бойову задачу не виконує  Гуцульська росівниця: як приготувати давно забуту страву української кухнівсі новини дня
Життя та Стиль
Дозвілля
11.08.2021 944

«Їжа дитинства»: Наталія Могилевська, розповіла чи консервує вона овочі та фрукти влітку

Вже 24 серпня о 17:40 телеканал «Україна» покаже грандіозне шоу «З Днем народження, Україно!» Найпопулярніші артисти країни вітатимуть піснями українців з 30-річчям незалежності України. За лаштунками шоу легенда українського шоу-бізнесу, співачка Наталія Могилевська розповіла, чи вживає консервовані овочі і за яким особливим рецептом буде готувати огірки цього літа.

5f91ac45810a5_11.08.21

Зірка вітчизняного шоу-бізнесу, співачка Наталія Могилевська у грандіозному шоу «З Днем народження, Україно!» виконає свої хіти «Я завелась» і «Відірватись від землі». На знімальному майданчику артистка зізналась, чи полюбляє поласувати консервованими овочами і чому саме віддає перевагу.

«Я взагалі не дуже люблю вживати консервовані продукти, краще свіжі, щойно зірвані на городі. Намагаюсь не вживати консервантів. Але, звісно, час від часу хочеться поїсти консервованих огірків, адже це їжа дитинства», – розповіла Наталія Могилевська за лаштунками грандіозного шоу «З Днем народження, Україно!»

І у зірки навіть з’явився рецепт ідеальних огірків, яким із нею поділилась подруга її мами.

«Вона мені відзняла відеоролик, щоб я бачила досконало, що і в якій кількості вона кладе у банку і як закриває. А ще спеціально приготувала для мене одну баночку, як приклад. І от я зі своєю помічницею буду закривати огірки за конкретним рецептом», – зізналась артистка за лаштунками святкового концерту каналу «Україна».

Нагадаємо, у масштабному шоу «З Днем народження, Україно!» глядачі каналу «Україна» також побачать вражаючі виступи VERKA SERDUCHKA, Олі Полякової, Олега Винника, NK, MONATIK, Макса Барських, Павло Зібров, TAYANNA, Артема Пивоварова, Анастасії Приходько, Руслани, ALEKSEEV, Ірини Білик, Олі Цибульської, SLAVA KAMINSKA, Арсена Мірзояна, Lida Lee, гуртів DZIDZIO, KAZKA, «ВВ», «БЕZ ОБМЕЖЕНЬ», Go A, KADNAY.

Дивіться грандіозне шоу «З Днем народження, Україно!» 24 серпня о 17:40 в ефірі каналу «Україна».

Оценка материала:

5.00 / 1
«Їжа дитинства»: Наталія Могилевська, розповіла чи консервує вона овочі та фрукти влітку 5.00 5 1
Життя та Стиль / Дозвілля
11.08.2021 944
Еще материалы раздела «Дозвілля»