<
НОВИНИ ДНЯ: Проблема хрущівок в Україні. Які варіанти рішення розглядають у парламенті  "Пасха" чи "Великдень", "куліч" чи "паска": як говорити правильно  Новий закон про мобілізацію: для українців можуть змінитися правила перетину кордону  В Україну насуваються заморозки у Великодні дні  "Кулічів у нас точно не було". Інтерв'ю з етнологом про Великодні заборони, традиції і Паску Мертвих  Споживчі кредити. Що потрібно знати перед оформленням позики  В Україні стане трохи прохолодніше: прогноз погоди на 3 травнявсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
12.08.2021 653

Подружжя віддало 240 тисяч гривень за «зняття навроку»

240 тисяч гривень за зняття навроку – стільки віддало подружжя із Рокитного, що на Київщині двом жінкам ромської національності – повідомляють у поліції області.

maxresdefault_12.08.21

Псевдоцілительки понавигадували для родини страхітливих байок про смерть рідних і пообіцяли допомогти. Для переконливості влаштували кілька ритуалів. Попросили господарів принести готівку. Пенсіонери схаменулися лише за 2 години і повідомили в поліцію. Аферисток скоро затримали, гроші були ще при них – розповіли у новинах «Сьогодні» на каналі «Україна».

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Подружжя віддало 240 тисяч гривень за «зняття навроку» 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
12.08.2021 653
Еще материалы раздела «Суспільство»