<
НОВИНИ ДНЯ: До України повертаються заморозки: де і коли суттєво знизиться температура  Україні потрібно поповнити армію новими людьми: Годжес пояснив навіщо  Путін веде Росію до неминучого самознищення: що на це вказує вже зараз  Кожен водій має робити це перед виїздом, інакше – штраф  Салат із курячим філе, омлетними млинцями та огірками: оригінальний рецепт  Графік проведення НМТ у 2024 році. Як проходитиме та що варто знати випускникам  Заморозки повертаються до України: де та коли буде "мінус"всі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
12.08.2021 553

Олег Скрипка розкрив головний принцип виховання дітей

На знімальному майданчику грандіозного концерту «З Днем народження, Україно!», який вийде 24 серпня о 17:40 на каналі «Україна», лідер гурту «ВВ» Олег Скрипка поділився власним підходом до виховання дітлахів.

61138428cf785_12.08.21

Олег Скрипка – багатодітний батько, який виховує двох синів і двох доньок. Тож він точно знає, як привчити дітей до порядку, при цьому не зіпсувавши з ними стосунки. Виявляється, секрет співака доволі простий – бути для дитини прикладом.

«Примус не працює – я вже переконався. Діти слів не розуміють. Потрібно показувати власним прикладом, бо коли ми кажемо одне, а робимо інше, як насправді ми всі звикли чинити, у них ламається психіка. Нам треба забути про цю звичку, слова підкріплювати вчинками, тоді діти слухатимуть своїх батьків», – розповів Олег Скрипка за лаштунками концерту «З Днем народження, Україно!»

Нагадаємо, у масштабному шоу «З Днем народження, Україно!» глядачі каналу «Україна» також побачать вражаючі виступи VERKA SERDUCHKA, Олі Полякової, Олега Винника, NK, Наталії Могилевської, MONATIK, Макса Барських, Ірини Білик, Артема Пивоварова, TAYANNA, Павла Зіброва, Руслани, ALEKSEEV, Анастасії Приходько, Олі Цибульської, SLAVA KAMINSKA, Арсена Мірзояна, Lida Lee, гуртів DZIDZIO, KAZKA, «БЕZ ОБМЕЖЕНЬ», Go A, KADNAY.

Дивіться грандіозне шоу «З Днем народження, Україно!» 24 серпня о 17:40 в ефірі каналу «Україна».

Оценка материала:

5.00 / 1
Олег Скрипка розкрив головний принцип виховання дітей 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
12.08.2021 553
Еще материалы раздела «Суспільство»