НОВИНИ ДНЯ: У президентських перегонах між Трампом та Гарріс немає явного лідера, - соцопитування  В Україні 25 вересня без опадів, вдень до +28°  На заході дощі з грозами: прогноз погоди на 25 вересня в Україні  В Україні з середи посилиться вітер, це може погіршити ситуацію з пожежами - синоптики  На заході туман, а в Криму - невеликий дощ: прогноз погоди на 24 вересня  Україні у вівторок прогнозують від 4° до 27° тепла  Якою буде погода в Україні 23 вересня: синоптикиня потішила прогнозомвсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
16.08.2021 553

Канал «Україна» показав першого героя нового сезону гіпершоу «МАСКА»

Телеканал «Україна» працює над другим сезоном грандіозного шоу «МАСКА». Під час презентації осіннього сезону каналу «Україна» творча група презентувала першого персонажа гіпершоу, який отримав ім’я Скандал. Художник з костюмів Назар Дідик розповів про створення унікальної маски і дав кілька підказок, хто ж може бути всередині костюму.

Стало відомо, що у другому сезоні масштабного шоу «МАСКА» на телеканалі «Україна» з’явиться персонаж на ім’я Скандал. Тендітна й вишукана маска, зроблена зі шматочків дзеркал, одразу привертає до себе увагу акцентованою червоною стрілкою – що це може означати, розповів один із художників з костюмів проєкту – Назар Дідик.

«Я подумав і зрозумів, що все скандальне знаходиться нижче пояса – на це і вказує стрілка. Дзеркала, адже все житті дзеркально. До того ж скандали люблять висвітлювати в пресі, а її у нас на костюмі багато», – поділився художник з костюмів шоу «МАСКА» Назар Дідик.

Вишукану спідницю костюма дизайнер прикрасив саме шпальтами газет, на яких ведучий проєкту Володимир Остапчук роздивився своє обличчя і впізнав ще одну особу – хто знає, можливо, це і стане першою підказкою з приводу того, хто ховається під маскою Скандалу?

Продюсери улюбленого проєкту мільйонів українців зазначили – наразі йде плідна робота над другим сезоном шоу. Художники з костюмів розробляють унікальні костюми, таємниці яких зовсім скоро почнуть розгадувати глядачі каналу «Україна».

Як повідомлялося раніше, перший сезон грандіозного шоу «МАСКА» на каналі «Україна» став справжньою сенсацією на українському телебаченні. Щосуботи вся країна збиралася біля екранів телевізорів, щоб спробувати розгадати головну таємницю проєкту – хто ж ховається під дивовижними костюмами. Творці гіпершоу обіцяють – другий сезон «МАСКИ» буде ще більш видовищним і загадковим.

Оценка материала:

5.00 / 1
Канал «Україна» показав першого героя нового сезону гіпершоу «МАСКА» 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
16.08.2021 553
Еще материалы раздела «Афіша»